Stavia niekto dom Akord od G Servisu?

Stavia niekto rd Akord? http://www.gservis.cz/projects/projec... Ako sa vam pozdava tento projekt? Mame pozemok 400 m2 a chceli by sme postavit mensi dom.
Napiste mi aspon, co si myslite o tomto projekte, ci na nom nevidite nejake nedostatky.
Ahoj, asi mate maly pozemok, vsak? Ten domcek je pekny, ale strasne malicky... Najmensie obyvacky v panelakoch maju 18 m2... Aj izby hore su velmi male - ked si tam predstavis sikme steny... Na tvojom mieste by som hladala domcek, kde je kuchyna spojena s obyvackou, tym sa priestor aspon opticky zvacsi. Ale ak sa paci tebe, tak je jedno, co si o tom myslia ostatni :-)
je malicky, ale co sa tyka poctu miestnosti a ich rozmiestnenie, tak nam vyhovuje. My mame 2 obmedzenia - velkost pozemku a financie, tak hladame nieco malicke, Tie dve male izby na poschodi, by som chcela spojit do 1 velkej - aspon kym budu deti male, aby mali dostatok priestoru. Este som nasla tento dom http://www.gservis.cz/projects/projec... ale ten uz sa mi zda moc "velky" - hlavne z financnej stranky, inak na pozemok by sa v pohode zmestil. Rozhodujeme sa medzi tymito dvomi, no co sa tyka penazi, tak asi radsej ten mensi :-|
g servis je ceska firma, myslite, ze budu nejake problemy pri kupe projektu z Ciech?
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?