Kupime pozemok/dom/byt v Bratislave

Profilova fotka
ahojte, po mnohych rokoch neuspesneho hladania nasho vysneneho byvania skusam este tuto moznost, kedze sem chodi vela ludi, tak mozno vasho znameho znameho znamy :-D ma na predaj nieco sikovne v Bratislave. Opakujem, ze v Ba, okolie typu - do 50 km od Ba ma nezaujima. Ani Rakusko alebo Madarsko. Mame predstavu bud stavebny pozemok min. 5a, starsi dom na pozemku min.5a, alebo vacsi byt v dobrej lokalite, nie vo velkom kolose, :-) Detaily prosim piste do IP. Vdaka ;-)
Profilova fotka
kde nic - tu nic :-|
ahoj...bohuzial to sme tu vseci taki ktori zhaname byvanie a tazko niekto niekomu poradi nejaku super-lacnu moznost byvania...vyzera to len na hypo a zadlzenie na 30 rokov...tak to uz dnes chodi...vela stastia
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
myslela som, ze tato tema uz zakapala, ale mozem ju ozivit ;-) my nehladame super lacnu moznost byvania, ale nieco z toho, co som uviedla v uvode. doteraz zaidna reakcia, takze asi naozaj, to co hladame, v ba nie je :-)
som ti napisala ;-)
Margarita, aky velky ma byt ten byt?
margarita, napís svoju konkrétnu predstavu aj sem ;-)
Profilova fotka
vdaka vsetkym za IP, ako som uz pisala v auguste: "Mame predstavu bud stavebny pozemok min. 5a, starsi dom na pozemku min.5a, alebo vacsi byt v dobrej lokalite, nie vo velkom kolose." Byvala som aj v 4posch., aj v 12 posch. panelaku, takze myslim, ze je jasne, co povazujem za velky kolos ;-) Asi bude vhodne specifikovat ten vacsi byt, myslela som tym minimalne 4 izbovy (cca 90-100m2). V sucasnosti vsak uz viac hladame skor ten dom s pozemkom, alebo iba pozemok, ale v zabyvanej lokalite, nie tie nove "cukrikove kolonie" :-D typu Cierna voda, Dunajska Luzna, Rovinka a spol. S presnym popisom konkretnej predstavy je to tazke, nakolko nasa konkretna predstava zavisi na mnohych faktoroch a podlieha kompromisom, zalezi od kombinacie: velkosti, stavu, lokality,susedov a okolia, dostupnosti MHD, obcianskej vybavenosti, pomeru kvality a ceny, a v neposlednom rade vas ta nehnutelnost musi proste zaujat a musite chciet tam byvat.
Profilova fotka
tie nase priority su presne tak ako mam nazov temy : Kupime pozemok/dom/byt v BA, cize radsej by sme pozemok na ktorom si postavime, co sa nam paci a nove, ale aj rekonstruovatelny domcek by sa dal uvazovat,no a byt - ked ten pozemok ani domcek stale nenajdeme, tak tam asi skoncime ;-)
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Margi viem o peknom byvani v Rovinke, ale ked sa tebe tam nechce :-D alebo ste uz nieco nasli, ha? a neboj nieco sa najde :-)
Margarita, ako tak pozeram, ty nie si vobec narocna :-D ked pojdete na obhliadku nejakej nehnutelnosti, nezabudni aj zabuchat susedom, nech vies co su zac, aby sa ti vedla nich prijemne byvalo :-D
Profilova fotka
pri niektorych susedoch hlavne u bytu to vobec nie je zly napad ;-) najlepsia kombinacia je klavirista a tuhy fajciar o poschodie nizsie :-|
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?