Zmena okien. Vítam všetky nápady

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte. Viem,že tu sa stávajú len domy od 100m2 vyššie, obývačku mate podaktorí väčšiu ako my budeme mat celý dom. Ale, predávame byt, vyplácame hypo a zostane nám na stavbu montovaneho domu. A bez hypotéky. Pozemok máme. Kalkulácia je, len ma zaujíma, kým ešte môžem menit okná, ako to najlepšie rozložiť v obývačke? Takto mi tam vlezie aj veľká sedacka, aj relatívne pekná kuchyňa, plus je špajza. Co by ste zmenili? Prosím vás - okrem rozmerov. Na viac nie len že nemáme, ale nám to staci. Je to v podstate nás byt, no aj s pozemkom a budeme mat svoje. Žiadna bytovka. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od katena18111:

@martosko aj si čítal, prečo iná možnosť nie je? …
@katena18111 Keby si videla čo som ti písal už minule tak by si vedela že viem prečo ste sa tak rozhodli, len by som to nenazval že iná možnosť nieje ale že ste si to vybrali. Neviem o tom že 90% ľudí vyrastalo v bytoch, možno tak v mestách. Ani nepoznám rodiny čo by spokojne žili s dieťaťom v jednoizbových bytovh ale ak to máš takto vsugerované to ti ja nevyvrátim. Ani to nieje z mojej strany negativyta len mám iný pohľad na vec ako by sa mala riešiť. Vám možno príde že ten dom bude zadarmo keď si nechcete beať hypo tak je vám asi jedno aký bude ale ja tam vidím tie peniaze čo to bude stáť a keby boli moje chcel by som za ne maximum a nie toto. Je rozdiel spálňa 9m2 pre dve deti v paneláku do ktorej dáš poschodovú posteľ a mať malú spálňu kde nemáš na prechod okolo postele ani 60 cm a musíš okolo chodiť bokom.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?