Záruka na montovaný dom

Profilova fotka
ahojte chceli by sme stavat montovany dom mali sme uz predbezne vyhliadnutu firmu.. ale zistili sme ze zaruku na dom davaju len 10rokov co sa nam zda veeelmi malo ake mate vy skusenosti poznate nejaku firmu co dava zaruku na dlhsiu dobu aspon 30rokov?dajte tip prosim.... dakujem :-)
Odpovedať
@apoloma možno nájdeš nijaku firmu na 30r.(ale podla mňa nie),ale aj tak nemožeš by´t istá či firma neskrachuje o 2r. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
skus www.rdrymarov.sk maju 30 rocnu zaruku a aj takto stare postavene domy, do ktorych sa da ist pozriet a overit si ako je taky dom na tom po tolkych rokoch.
Odpovedať
Kto ti da zaruku na viac ako firma existuje tak je to velmi podozrive,25 rokov dava www.haas-fertigbau.sk, Podla mna lepsie prevedenie ako rymarov.
Odpovedať
To mate este dobre, vsade co som pocul dva roky, par takych co ponukali 5 rokov....tak som poslal k vode vsetkych a spravim radsej sam.
Odpovedať
Profilova fotka
No, pozrite si firmu DATAD z Topoľčian, tá dáva záruku 50 rokov a majú kvalitné stavby, nie je problém ich pozrieť, v okolí TO,NR, ale stavajú po celej SR...
Odpovedať
ja vam dam aj 100 rokov zaruku na dom, nie je problem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kriloter ale nehovorte urcite by som s vami stavala :-D :-D :-D
Odpovedať
@kriloter Presne, nie je problem dat zaruku, rozdiel je ako dlho firma posobi a referencie. Firma DATAD nie je v OR SR, ide o zivnostnika tak neviem ci zivnostnik vie dlhodobo v slovenskych podmienkach garantovat 50 rokov zaruku. Taketo firmicky vznikaju a zanikaju ako na pase.
Odpovedať
@apoloma ako marketingovy tah je to super. Otazka znie, aka je realita a na co vlastne ta zaruka vobec je. Uz vidim, ako reklamujes po 20 rokoch fasadu, okna atd :-D A som zvedavy, ci tu ta firma po 30 rokoch vobec bude.....
Odpovedať
Profilova fotka
Dolezitejsie ako 10-rocna zaruka je kvalitny stavebny dozor.
Odpovedať
@mom3 hlavne zabezpeceny firmou co to stavia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kriloter :-D :-D Tak to urcite!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
@cubicomp je naivné si myslieť, že 50 ročná záruka je na fasádu, alebo okná.... Záruky 25, 30, 50 rokov sú na konštrukciu domu, nie na bežné stavebné práce... Mimochodom, firma Zuzana Dašková DATA datad.sk je na trhu 12 rok 8-) Ktorá že to iná stavebná firma čo stavia murované domy dáva 25, 30 alebo 50 ročnú záruku na celý dom ?
Odpovedať
@tommi_d uz to tu bolo spominane, ze firma kriloter, zaruka 100 rokov. :-D :-D :-D
Odpovedať
@tommi_d mne to vysvetlovat nemusis ale su ludia co na to naletia a myslia si, ze zaruka je na setko. Ako napr 2 rocna zaruja na autoziarovky... normalny clovek vie, ze je to sprotost, ale vies kolko ludi ich reklamuje? Takze aj pri tejto zaruke sa urcite najdu pacienti, co by reklamovali aj tu fasadu, to sa stavim o hocico 8-)
Odpovedať
@cubicomp no problemo 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?