Zahradny domcek + zateplenie + parozabrana?

Profilova fotka
Ahojte, prave dokoncujem zahradny domcek - drevostavba sendvicova konstrukcia izolovana minerlanou vlnou o hrubke 10cm, zvonku aj zvnutra je MFP doska . Je nevyhnutne pouzit parozabranu ? Cital som ze velkoplosne doskove materialy ako OSB, MFP splnaju aj funkciu parozabrany. Co si o tom myslite? dik
Odpovedať
@richard71 dal by som nestoji to vela aj ked funkcia co ja viem.. hod ale foto domceka, mas tam betonovu platnu? Tiez by som chcel casom zahradny..
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 tie dosky plnia funkciu parobrzdy, nie parozabrany.
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 akúfunkciu bude plniť? Je tam zdroj pary a nedostatočné vetranie?
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 v zime tam chcem mat kvety na prezimovanie.. cize nejake polievanie a temperovanie na 3--5st. dvojkridlove eurookno 120x90... mozno tam sem tam uvarim huspeninu ..
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj http://www.zateplit.sk/tepelna-izolac... "OSB dosky s prelepenými spojmi vzduchotesnou páskou sú vhodné ako parozábrana."
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 perozábrana sa dáva nalmá kvôli keramickej (betonovej ) krytine, ostatné situácie sú preceňované.
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 toto je problem internetu :) , treba brat do uvahy, ze nie vsade stoji napisana pravda. OSB faktor difuzneho odporu 250 https://stavebninydek.sk/produkty/det... parozabrana faktor difuzneho odporu 600 000 http://e.fatrafol.cz/sk/hydroizolacne... Pokial by si dal zvnutra OSB a z von nejaky obklad s nizkym difuznym odporom, pravdepodobne ziadnu foliu nepotrebujes.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?