Wittner Haus

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ci mate niekto postavený drevodom od firmy wittner haus. Zaujímala by ma približná spotreba vykurovania elektrickym podlahovým systémom poschodoveho domu okolo 120m2. Ďakujem
Odpovedať
@omi10 my sme stavali s wittner haus. V dome nemáme plyn, takže všetko len elektrina. Neviem ti povedať, čo z toho je kúrenie, ale celkovo ročnú spotrebu elektriny máme cca 8 MWh. Obytná plocha 115m2, veľké okná v celom dome, aktívna rekuperácia, ktorá beží celý rok (chladenie aj ohrievanie vzduchu), elektrický kotol + vodné podlahové kúrenie.
Odpovedať
@omi10 Pozeral som graf spotreby za celý rok a v januári sme mali o cca 700 kWh väčšiu spotrebu ako v lete, takže asi toľko spotrebuje naša podlahovka v najstudenšom mesiaci. Teplotu mávame nastavenú na 24.
Odpovedať
@raphael42 ďakujem pekne a môžem sa ešte opýtať ci ste rekuperaciu v dome mali standartne s chladením? A ci vám v rámci cenovej ponuky ponúkli elektrické kúrenie s vodnou podlahovkou ?
Odpovedať
@omi10 Rekuperáciu a podlahové kúrenie sme si riešili po vlastnej osi. Najlepšie bude, keď sa skontaktujete s pánom Wittnerom. Nám staval dom v 2017/2018, odvtedy sa jeho ponuka určite zmenila. Jeho firmu odporúčam, boli sme spokojní.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?