@jooohny ..no..napisem to trochu sprostejśie..tu su nejake pravidla..a iba veľmi śikovný ich obchádza..chudáko ktorý nememá na reklamu...asi nić moc práca
Mňa Vašimi rečičkami neurazíte. Neviem potykali sme si? Kuk na moju stránku a potom porozmýšľajte kto viac investuje do reklamy. PS nemienim to tu s Vami viacej riešiť. Nepotrebujem si zdvíhať svoje ego. Narozdiel od niekoho. S pozdravom a úctou Ing. Ján Džunko
Pozrite sa ja som tu, aby som sa venoval ľudom ktorý o to stoja a nie pre tých ktorý sa boja konkurencie a myslia si že ich zrušia debilnými poznámkami na úrovni malého decka...
@jooohny myslím, že ľuďom, ktorí vám tu písali nejde o to urážať Vás alebo sa akýmsi spôsobom zbavovať konkurenie, ale Vás chceli upozorniť na porušovanie jedného zo základných pravidiel fungovania na tomto fóre. Na základe Vášho titulu pred menom predpokladám, že ste na vyššej inteligenčnej úrovni, tak by ste sa tak mali aj správať. Ak chcete prezentovať svoju prácu stačí si zaplatiť reklamu a je to, nemusíte spamovať ...
@ganga3 i ja som v minulosti pokukovala po tomto projekt. Paci sa mi oddelena spolocenska cast od spalne. Len ta kuchyna sa mi zda malicka a este by som dala do spajzi okno ( to je k nezaplatenie). Mozno by som trochu zjednotila podorys - Ten vyklenok v spalni je OK, ale asi neprakticky :) Skor by som predlzila izbu a kuchynu o tu sirku vyklenku. Tym padom by si mala vacsie izby i kuchynu s jedalenskou castou :) Inak pekny domcek :)
@carolinka Mne sa páči,aj ked to nieje nič moc,ale je jednoduchý a finančne menej náročný ako tie so
zložitými strechami. ja som zmenila celý pôdorys a vyzerá to podla mna dobre. Ja som tam doplnila ešte aj kotolńu. Vyzerá to super...
mne sa zdá dosť drahý na taký malý dom, teda det. izby 10m2, je podla mna málo. Nieje tam ani šatník, ktorý by nahradil skrine v izbách. Malá obývačka, ked tam má byť aj jed. stôl. V tejto cene som videla aj lepšie riešenia bungalowov. Sorry...môj názor :-|