Ondrej Suroviak, firma Trendhome-montovane domy, firma Masterline

Dobry deň, chcela by som len upozorniť na pána "podnikateľa" Ondreja Suroviaka. Má založenú firmu Masterline a firmu na montované domy Trendhome. U nás (a nie len u nás) s dotyčným pánom a jeho firmou zial veľmi zlá skúsenosť. Zoberie peniaze, ale dohodnutú zákazku nedokončí. Neustále sa na niečo vyhovára. Buď nema materiál, alebo zamestnancov, alebo oboje, alebo je zlý dodavatel... Telefóny nedvíha a keď zdvihne, tak len samé sľuby, vyhováračky a zavádzania. Osobne nepoznám dospelého človeka, ktorý by si dokázal tak vymýšľať a klamať rovno do očí ako dotyčný pán. Čo povie jeden deň na druhý už neplatí. Zamestnancov samozrejme tiež nevypláca. V našom prípade veľmi zlá skúsenosť. Zabitý čas, stratené nervy a o peniazoch už ani nehovorím. Takže odporúčam vyhnúť sa mu veľkým oblúkom
Odpovedať
Zdravim vsetkych. Rad by som znovu otvoril tuto temu a upozornil na tohto pana, ktory na Bazosi predava drevo (hranoly atd.) - ma tam uvedene iba meno (Ondrej). Pouziva email drevonastavbu@gmail.com a telefon 0904602844. Zoberie zalohu, tovar nedoda, peniaze nevrati. Trestne oznamenie podane, kto sa chce pripojit, nech mi pise sem do spravy.
Odpovedať
Dobrý deň, podobné skúsenosti s týmto ťažkým podnikateľom. Neviem či je klamár, podvodník alebo je len tak strašne neschopný (môj typ, že je to kombinácia viacerých defektov). Sľuboval stavebné rezivo cez inzerát. Našiel som viaceré spoločnosti pod jeho menom v obchodnom registri. Ja som ale peniaze od neho po dlhšom čase dostal späť. Email sedí: drevonastavbu@gmail.com a telefón tiež: 0904602844. Posielal som peniaze na MaVie, s.r.o.. Meno som časom zistil tiež, Ondreja Suroviak. Pozor - ignorovať všetko, čo súvisí s ním.
Odpovedať
@ziadnedrevonastavbu Zdravím, už mám podobnú skúsenosť pred 3 mesiacmi som poslal zálohu a stále len nejaké výhovorky. Ako ste dostali peniaze naspäť???
Odpovedať
@ziadnedrevo trestne oznamenie je jedina moznost ako na neho... problem je, ze ich ma uz viacero takze podla mna chodi vypovedat ako na beziacom pase. ale 3 mesiace by som necakal ani nahodou. Trosku neskoro to riesis.
Odpovedať
A vy ste dostali peniaze naspäť?
Odpovedať
Dávam tiež trestne oznámenie a už som to dal právnikovi..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?