Odizolovanie dverenej steny od zeme

situacia je nasledovna: na 4 betonovych stlpoch je strecha. objekt je 6x6 m. na zemi je polozena zamkova dlazba. z troch stran to chcem oblozit OSB doskou a na stvrtu stranu garazovu branu. ako vyriesti spodnu cast aby OSB doska netahala vodu-aby nebola polozena priamo na zamkovej dlazbe?
Odpovedať
neverim ze nikto nema napad
Odpovedať
hydrobit...
Odpovedať
1.Kúpiť pár terasových drevoplast dosiek narezať 5 cm pásy a použiť na spodok pod OSB na oddelenie od betónu.2. Na spodok OSB dosky naskrutkovať klasickú záhrad.hadicu,oddelí a utesní spoj doska betón.3. V betonárkach sa dajú zohnať gumové pásy určené na prekladanie beton.panelov cca 3x10x80cm,narezať na pásy a použiť na spodok. Keď ma niečo ešte napadne napíšem. :-) :-) :-)
Odpovedať
@tommi_d ten hydrobit myslite polozit na zamkovu dlazbu. na to OSB a to co bude pretrcat po stranach vyhnut do hora na OSB?
Odpovedať
Ak ten hydrobit prehnete dohora zabezpečíte si že vám stekajúci voda bude zostávať za ním na doske a namiesto aby čo najrýchlejšie vyschla docielite opak. Najlepšie je zaistiť aby doska neležala priamo na betóne,preto som aj navrhoval nejaký vodovzdorný materiál ktorým oddelíte OSB od vplyvu vody na dlažbe. OSB je síce vodovzdorné ale ak bude pri dlhšom daždi stát vo vode,časom určite napučí...
Odpovedať
tak som to myslel ze hydrobit sice zahnem do hora, ale OSB neostane bez upravy. na nu pojde EPS, na to sietka lepidlo a omietka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?