Obyvačka s kuchyňou 35m2

Ahojte viete mi ukazat pre predstavu interier ako mate zariadené 35m2 obyvacka jedalna a kuchyna? Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ella24d:

Ahojte viete mi ukazat pre predstavu interier ako…
@ella24d pridaj tu ako to mas konkretne. Rozmery, okna, vstupy,... Nestacia len stvoraky. Lebo je rozdiel ci mas miestnost 5x7m alebo 3x11 m
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
a keby si pridala nejaky obrazok s dispoziciou, ako to mas a aku mas predstavu cca? nebolo by to jednoduchsie?
Odpovedať
a nejaky nakres alebo nieco nemas? vies ze kde su okna, kde su dvere atd. toto je na xy variantov.
Odpovedať

Ahojte viete mi ukazat pre predstavu interier ako…
@ella24d Do 35m2 sa sá pomerne dobre dať všetko, čo potrebuješ - kuchyňa, stol aj oddychová zóna (sedacka), ale trbea to mať dobre rozvrhnuté a tiež prakticky urobený podorys. Zálezí, aký priestor máte k dispozícii.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od valilajk:

@ella24d Do 35m2 sa sá pomerne dobre dať všetko, …
@valilajk
Odpovedať
Takto
Odpovedať

Takto
@ella24d máte to myslím dosť veľký priestor, máme podobne rozloženie len ešte menšie rozmery.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@ella24d máte to myslím dosť veľký priestor, máme…
@tabitka337 takto sú naše rozmery, real foto pridám keď urobím pekne foto 😃 Tiež máme medzi jedálňou a gaucom východ na terasu, tam u vás uvažujem či vám ten stôl nebude zavadzať, ak tam máte teda tiež dvere. Posunula by som ho asi k obývačke.. a ešte pouvazuj či treba umývadlo pod okno. Ja som tiež chcela ale keďže sa viac používa umývačka ako umývadlo, dali sme umývadlo viac nabok a pod oknom mám voľnú pracovnú plochu. Veľmi to teraz oceňujem. Na umývadlo mi svieti svetlo spod skrinky a na pracovnej ploche mám cez deň pekne denné svetlo.
Odpovedať

Takto
@ella24d takto pohľad z gauča.. ku kuchynskej linke sme mali v pláne ešte ostrovček 90*120.. ale zvažujeme, či v zime kvôli stromčeku nebude zavadzat.. treba mi aj úložný priestor ale hlavne pracovnú plochu..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@ella24d takto pohľad z gauča.. ku kuchynskej lin…
@tabitka337 Mne by sa tam hodilo, keby sa tam spravil ostrovček. Je to veľký nevyužitý priestor. Nehovorím, že zase všetko treba hneď zahatať, ale toto je taká škoda si myslím.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od danielitika:

@tabitka337 Mne by sa tam hodilo, keby sa tam spr…
@danielitika áno, aj mne to príde zbytočne prázdne, že tam tancovať môžeme.. ale zas aj deti sa hrajú po zemi, máme ešte štyroch neskolopovinnych tak neviem.. a hlavne cez Vianoce keď tam bol stromček a stretla sa celá rodina tak bolo deti po celej tej dlážke.. 🫣
Odpovedať

Takto
@ella24d Ahoj, my máme veľmi podobé rozmery , náš dom je pol metra dlhší a obývačku máme 4,5m. Bude ti to stačiť,podľa mňa je to taká štandardná veľkosť. Ja by som asi chcela viac miesta na sedačku, možno by som to okno posunula viac ku kuchyni. Inak je to fajn. A kuchynskú linku môžeš dať po celom obvode kuchyne a dať tam tajné dvere do špajze. Neviem ako sa to presne volá, ale vyzerá to super. Môžem poslat fotky interétu v súkromnej správe.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hajny:

@ella24d Ahoj, my máme veľmi podobé rozmery , náš…
@hajny ahoj bola by som velmi rada ak mi pošles fotky 😊 no planujem dat ano tak kuchynu aby tie dvere do špajze boli skryté, len rada by som tam mala aj akokeby "barovy pult" , cize neviem ci v reali sa mi tam vojde aj ten pult z jednej strany aspon nejaky mensi a z druhej strany tie skrinky po celej stene . Tak aspon posli pre inspiraciu vase
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?