Odpoveď na príspevok od erikrr:
Dobrý deň prosím vás aké máte skúsenosti so spomí… @erikrr určite neodporúčam firmu nizkoenergeticke domy na 1. ak nechceš dávať reklamácie a mat kvalitnú stavbu tak sa vyhni tejto firme. Nedodrzuju termíny, nekvalitný personál sama fuserina. Stavebný dozor o ničom nevie co skôr zo sebou majitelia po zaplatení neochotní a nepríjemný.Odpoveď na príspevok od erikrr:
Dobrý deň prosím vás aké máte skúsenosti so spomí… @erikrr URČITE NIE!!!! Stavebný dozor je klamár a práca čo robia fuserina len problémy NEODPORÚČAM!!!Odpoveď na príspevok od marianna234:
@erikrr určite neodporúčam firmu nizkoenergeticke… @marianna234 písala som Vám súkromnú správu.Odpoveď na príspevok od pochabel:
@zuzana296 A nemôžeš si zabezpečiť svoj vlastný s… @pochabel Zmluvy sú len zdrap papiera. Reálne vymoženie od nesolídnej firmy je nemožné. Firma prinajhoršom skrachuje, nič tam neostane a veselo sa podniká pod novým IČOm. Len právnici sa nabažia. Ťažko to chápať, keď aj tu na MS sú pozitívne príspevky na iné firmy a pritom tam není tak zásadný cenový rozdiel. Aspoň nie taký, aby prevážili riziko problémového domu.Odpoveď na príspevok od nelaa04:
Vopred by som rada zdôraznila, že nevystupujem ak… @nelaa04 Aha, súdne spory, súdne rozhodnutia... Veľmi dobre teda vieš, že zákazník ťahá za ten kratší koniec. Nedokážem si predstaviť, ako finančné a hlavne časovo sa dá zvládnuť ťahať problémovú stavbu a zároveň nejaké súdy. Zaobstaranie si znalcov, posudkov stojí naozaj značné prostriedky, navyše, tie bývajú na súdoch napádane, spochybňované atd... Nekonečný príbeh. A ako mega perlička, firma si pozmení názov a tvári sa, že s tou predchádzajúcou nemá nič spoločné a všetka vymožiteľnosť zhasne. Zákazník sa súdi, súdi a súdi a zrazu nemá s kým. Všetko, energiu, finančné prostriedky, čas, čo do toho dal zrazu nemá žiadnu hodnotu a skáče v hlbokom mínuse, iba starosti zostali. To je často obraz Slovenského podnikania a práv spotrebiteľa. Aj tu na fóre, napríklad tie "keramické" domy, aj fotodokumentácia tam je (bola?) a po vyhrážkach sa len maže a maže... Iste, treba sa súdiť, dlhé roky... Nech je podstatne viac podvedených, oklamaných zakaznikov. A zakázať diskusie o firme, všetko zmazať. Skvelé, blahoprajem, tlieskam aj nohami...Odpoveď na príspevok od marianna234:
Už boli aj občan za dverami su to podvodníci veľk… @marianna234 Kto pozná google.sk by im nedal ani € už pred 2 rokmi.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@marianna234 Kto pozná google.sk by im nedal ani… @frantisekca Súhlasim mám tiež zlú skúsenosť dúfam,že dlho nebudú fungovať...Odpoveď na príspevok od nelaa04:
Vopred by som rada zdôraznila, že nevystupujem ak… @nelaa04 to je vyhrážka? Tento blbý komentár som už videl xy - krát. Ak sa preukáže, že firma zanedbala nedostatky a zákazník je v práve, budú to práve spoločnosti, kt. budú niesť zodpovednosť. Doporučoval by som nezastrašovať klientov a ľudí, čo si sem chodia pre recenzie. Nie som právnik, ale mám vyštudované právo a s takýmto prístupom informovania/zdielania a komentovania by som bol radšej opatrný. Každý prípad nespokojeného zákazníka je individuálny a posudzuje sa individuálne.Odpoveď na príspevok od nelaa04:
Vopred by som rada zdôraznila, že nevystupujem ak… @nelaa04 ja ti na toto zareagujem očami bežného človeka.. možno neprehrali žiadne súdne spory, lebo žiadne neboli. Ak si chcem dať postaviť dom, vezmem si hypotéku, ňou zaplatím a chcem ísť čo najskôr bývať a nie čakať na súdny proces, ktorý môže trvať roky a s tým,že dané nedostatky nemôžem opraviť na vlastné náklady,kým bude prebiehať dokazovanie a vyhotovenie znaleckých posudkov... Keď sa chceme baviť o objektívnosti,tak sa bavme o nespokojných klientoch a nie o súdnych sporoch. Firme je úplne jedno,že sa bude spor ťahať roky, ale zákazník musí platiť hypotéku a nemôže riadne užívať nehnuteľnosť.. nie je v nikoho záujme ociernovat poctivé firmy, prečo by sme to robili,ako bežní ľudia, ktorí pracujú v úplne inom sektore. Tie negatívne recenzie z niečoho pramenia. Prelistuj si celé fórum a zistíš, že tu píšu aj pozitívne recenzie na firmy, ktoré im postavili domy. Jediný,u koho mám podozrenie, že s tou firmou má niečo spoločné, si ty.Odpoveď na príspevok od vikingvk:
Pozor @vikingvk toto su take slovenske klasiky. Nahadzane volné zivnosti a tvaria sa ako stavebna firma. Toto by si mali ludia ako prve pozriet ci vobec ma firma uvedene zivnosti a mozu podnikat v danej oblasti.