Nájdem tu niekoho, kto sa orientuje v drevodomoch?

Chcel by som počuť pohľad nezávislých osôb na na dispozíciu domu, návrh na výber vhodnosti kúrenia,ohrevu TUV atd atd atd. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Asi len málokto sa tu sám pasuje za odborníka na drevodomy, ale keď sem pridáš dispozíciu domu alebo konkrétnejšie popíšeš, čo chceš zistiť, tak je pravdepodobnejšie, že dostaneš odpoveď. Ideálne je čo najviac a najpresnejšie popísať podrobnosti, vtedy sa zvyšuje aj kvalita odpovedí :)
Odpovedať
@janol Keby si mal dobrého projektanta tak by si nemusel zadávať diskusiu. Skôr by ma zaujímalo či už máš vybratú firmu, ktorá ti to postaví, bez chýb. Do zmluvy treba zakotviť, zmluvné pokuty v prípade že ti postavia deravý drevodom.Treba urobiť BLOWER DOOR TEST, nezávislou osobou napr.Pánom Hošťakom ( firma ASEX).
Odpovedať
@janol pošli mi čo potrebuješ. Ak budem vedieť, odpoviem ti. Niektoré odpovede možno nájdeš aj v mojom článku, ktorý mám v profile...
Odpovedať
@blackomt Ako som napísal, hľadám len iný pohľad ľudí na niektoré veci, nič zložité v tom nehľadaj. Áno f.vybranú mám, BDT je v pláne tiež. Sice si mi vôbec neporadil, ale aspoň si si uľavil no :) Dik aj tak :-D
Odpovedať
@jakino píšem IP
Odpovedať
@janamartish Áno, úplne súhlasím, dispoziciu a pod ale radšej napisem IP už konkrétne človeku ktorý chce diskutovať, nebudem to tu hádzať všetkým na oči. :-) chápete nie :-)
Odpovedať
@janol Vôbec som si neuľavil :-D Daj pôdorys a poradíme ti :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?