Odpoveď na príspevok od oliver1812:
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či má niekto s… @oliver1812 konkretne v tychto aspektoch rovnake ako v murovanom.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@oliver1812 konkretne v tychto aspektoch rovnake … @sousedekovci89 Mate skusenosť ? Rad by som si dal postaviť montovaný aj s garážou a pán z firmy Dom snov mi to neodporučil .Odpoveď na príspevok od oliver1812:
@sousedekovci89 Mate skusenosť ? Rad by som si da… @oliver1812 skusenost nie ale z logiky veci prach prejde jednym miestom-prechodovymi dverami. Cize zalezi od toho ake das a aky poriadok v garazi udrziavas a kde sa prezuvas. Ono dok snov je katalogova firma a tie najradsej robia co najmenej zmien. Co sa tyka zapachu da sa to eliminovat spravnou vzduchotesnostou (ktoru pri montovanom dome riesis tak ci tak).Odpoveď na príspevok od oliver1812:
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či má niekto s… @oliver1812 ked ti to montér psích búd z OSB nedoporučuje tak ho počúvni, alebo si nechaj postaviť normálny murovaný dom bez kompromisov.