Mám v projekte krb, ale my ho nemáme

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je treba spraviť krb ak je zakreslený v projekte (my sme si ho nedali spraviť) - či tým pádom skolaudujeme.. dom je už postavený (holodom), podlahová plocha je 103m2, ďakujem za pomoc
Odpovedať
Mal som to tak isto, nikto neriešil nič. Skolaudoval som bez problémov. Stavebný dozor mi do denníka schválil zmenu a hotovo. Ani pri energetickom certifikáte to nikto neriešil
Odpovedať
Jasne že nie. Môže to kus narobiť cirkus v energetickom certifikate, keďže by si mal mať dva zdroje tepla (napr. kondenzak a krb, alebo tepelne čerpadlo a solar), sú to proste somariny, zbytočne vymysly... Prečo si si ho vlastne dával do projektu, keď ho nechceš? Zmena názoru, či? :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter0:

Mal som to tak isto, nikto neriešil nič. Skolaudo…
@peter0 ďakujem pekne za odpoveď :) @arcticcode prvotne sme chceli, ale nakoniec sme sa rozhodli že ho nepotrebujeme až tak moc - možno niekedy v budúcnosti, keďže mame drevodom, kde máme podlahové kúrenie + tepelné čerpadlo..
Odpovedať
Ide o to, či vám v EC vyjde primárna energia bez krbu. Ak chcete, v profile mám kontakty, pošlite mi EC mailom.
Odpovedať
tiez ho mame v projekte a pri kolaudacii sme ho nemali. pani z kolaudacneho sme povedali, ze nam este nestihol prist a v pohode, dalej to vobec neriesila
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od 1joz:

@peter0 ďakujem pekne za odpoveď :) @arcticcode …
@1joz Tak potom by nemal byť problém
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?