Kvalitný drevodom skúsenosti 2023/2024

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s touto firmou? Vieme že to tu bolo rozoberané, ale moc recenzií sme nenašli. Ďakujeme
Odpovedať
podla mna je celkom risk ist do niecoho, s cim vela ludi ani nema skusenosti. radsej ist do niecoho overeneho. a myslim, ze su aj znamejsie firmy na drevodomy ako tato, prvy raz o nej pocujem.
Odpovedať
Profilova fotka
tak o tomto som zatial nepocula nic ani ja a to my montovany drevodom mame. no veru je to dost riskantne ked je malo recenzii, nemate to overene, predsa len sa jedna o investiciu na cely zivot co sa neda len tak vymenit. Je lepsie pozistovat si o firmach ktore uz skor nejake tie skusenosti maju za sebou, popripade je velke plus ked si mozete ich prace niekde aj prezriet. my sme sa rozhodovali najma podla tychto veci.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kleinmartin:

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s touto firmou…
@kleinmartin Vidím že asi vymazali názov firmy. Tak reagujem na odporúčanie firmy. Porzite bauholding - dom snov. Bratislava bory tam majú vystavené všetky domy môžte pozrieť ziskať predstavu. Určite si tam vyberiete a uvidíte.
Odpovedať
treba pozriet ich stranku tam maju recenzie
Odpovedať
Ja práve rozmýšľam o tejto firme,.ponúkajú toho viac ako niektoré iné firmy čo je zahrnuté v cene myslím, a spravia projekt podľa vašich predstáv, už som si s nimi viac krát písala ale rozhodnutá ešte nie som, rozmýšľam aj nad BAU Holding len oni majú už hotové projekty, tiež hľadám recenzie (okrem ich stránky)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?