Odpoveď na príspevok od dzonyby:
mame od 2016 dom od Mirana. @dzonyby kolko vas vysiel vtedy ?Odpoveď na príspevok od ella24d:
Prosím poradte podla vasej skusenosti firmu ktora… @ella24d mne staval Goldhouse. Perfektne mi poradili a vyšli v ústrety. Fotky mám v galérii. Stávajú pi celom Slovensku.Odpoveď na príspevok od zdenkonr:
@ella24d mne staval Goldhouse. Perfektne mi porad… @zdenkonr vedeli by ste mi poslat nejaky podorys domu?Odpoveď na príspevok od ella24d:
@dzonyby kolko vas vysiel vtedy ? @ella24d holodom so zakladovou doskou plus navyse rekuperacia+okno+severna strana hrubší polystyren vtedy 62 tisic eur.Odpoveď na príspevok od zdenkonr:
@ella24d mne staval Goldhouse. Perfektne mi porad… @zdenkonr nestávajú na východe, my sme sa ich pýtali (MI)Odpoveď na príspevok od zdenkonr:
@ella24d @zdenkonr my sme si dali postavit dom firme Dom Snov, vedia prist kamkolvek v ramci SR.Odpoveď na príspevok od zdenkonr:
@ella24d mne staval Goldhouse. Perfektne mi porad… @zdenkonr pekný domček ;) Zaujima ma ako ste spokojný po rokoch s tým že je to drevodom ako hodnotíte zateplenie, a tiež ako ste spokojný s podlahovým kúrením a čo to je zač elektrika? ĎakujemOdpoveď na príspevok od jakub967:
@zdenkonr pekný domček ;) Zaujima ma ako ste spok… @jakub967 Pridavam svoju vybornu skusenost s Miranom. Postavia hocico hocikde. Priebeh mam v albume.Odpoveď na príspevok od jakub967:
@zdenkonr pekný domček ;) Zaujima ma ako ste spok… @jakub967 My sme spokojní , zateplenie máme kvôli požiaru vatu pod fasádou. Podlahové kúrenie nás vyšlo o 2000 EUR viac ako bolo pôvodne v kalkulácii (ohrievače). Plyn sme zamietli - ich elektrikár nám hovoril že náklady za komplet elektriku bývajú do 80 Eur, a keď som rátal náklady na prípojku, povolenia, samotný kotol, plus navyše trubky do podláh, každoročné revízie tak som to zamietol. Pri kúrení elektrikou pohoda - podlaha nebola na pocit horúca, teplo v dome. Mesačne to vyšlo v novostavbe do 80 Eur. Momentálne kúrime a chladíme čerpadlom vzduch vzduch (klíma Toshiba) a deti dokurujú na 23-23,5 (dievčence) už druhý rok sme mesačne do 68 Eur komplet náklady.Odpoveď na príspevok od ella24d:
Rozhodli sme sa nakoniec pre firmu Bruno stavby..… @ella24d dobrý deň prajem,budem rada ak pridáte ďalšie info o priebehu stavby...mňa by to zaujímalo...ďakujemOdpoveď na príspevok od ella24d:
Rozhodli sme sa nakoniec pre firmu Bruno stavby..… @ella24d Dosku vam robila firma, ci ste si ju museli sami vyriesit?Odpoveď na príspevok od steffan33:
Ja som staval s firmou Dom Snov, robili mi montov… @steffan33 Cize lokalita nie je problem, hej? Lebo co viem, tak niektore firmy su prave take, ze maju len nejake okresy, kde funguju a koniec, dalej ani za nic 😀 A ako dlho uz byvate v takomto dome?Odpoveď na príspevok od slavka7_7:
@steffan33 Cize lokalita nie je problem, hej? Leb… @slavka7_7 Byvame stvrty rok a ano, fakt nemaju problem hocikde postavit domcek 🙂 Su to nizkoenergeticke drevodomy, vystavba je rychla, takze je to pre nich uplne ok.Odpoveď na príspevok od dzonyby:
mame od 2016 dom od Mirana. @dzonyby Dobrý deň,mám pár otázok ohľadne stavby domu od Mirana...Koľko izbový dom máte prosím?a ako prebiehala prosím vás celá výstavba a ako dlho....vybavovali ste si veci sami alebo to riešila firma ...Ďakujem vopred za odpoveďOdpoveď na príspevok od machac0:
@ella24d Dosku vam robila firma, ci ste si ju mus… @machac0 je možnosť že si dosku poriešite samy, ale nam ju stavala firma, maju na to ľudi, všetko zmenežované, len nech maju pristup na pozemok a nemusite sa o nič starať. Zavolaju že pridu vtedy a za 3 dni mali hotovoOdpoveď na príspevok od yula:
@ella24d dobrý deň prajem,budem rada ak pridáte ď… @yula dobry deň, hlásim sa, firma dostavala hrubú stavbu za 2 tyzdne( 10 pracovnych dní a 1 sobotu dorobili) spokojnosť ako to rychlo vyrastlo pred očami. Nemam namietky, hned na dalsi den prisiel vodar a urobil v dome pripravu na vodu (kde bude umyvadlo, vana, wc atd..)