Kvalitna a spoľahlivá firma na montovaný drevodom

Prosím poradte podla vasej skusenosti firmu ktora postavi montovaný bungalov na kľúč. Stavať sa bude na vychodnom slovensku. Ďakujem
Odpovedať
mame od 2016 dom od Mirana.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dzonyby:

@dzonyby kolko vas vysiel vtedy ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ella24d:

Prosím poradte podla vasej skusenosti firmu ktora…
@ella24d mne staval Goldhouse. Perfektne mi poradili a vyšli v ústrety. Fotky mám v galérii. Stávajú pi celom Slovensku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zdenkonr:

@ella24d mne staval Goldhouse. Perfektne mi porad…
@zdenkonr vedeli by ste mi poslat nejaky podorys domu?
Odpovedať

@dzonyby kolko vas vysiel vtedy ?
@ella24d holodom so zakladovou doskou plus navyse rekuperacia+okno+severna strana hrubší polystyren vtedy 62 tisic eur.
Odpovedať

@zdenkonr vedeli by ste mi poslat nejaky podorys …
@ella24d
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch

@zdenkonr nestávajú na východe, my sme sa ich pýtali (MI)
Odpovedať

@ella24d
@zdenkonr my sme si dali postavit dom firme Dom Snov, vedia prist kamkolvek v ramci SR.
Odpovedať

@zdenkonr pekný domček ;) Zaujima ma ako ste spokojný po rokoch s tým že je to drevodom ako hodnotíte zateplenie, a tiež ako ste spokojný s podlahovým kúrením a čo to je zač elektrika? Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jakub967:

@zdenkonr pekný domček ;) Zaujima ma ako ste spok…
@jakub967 Pridavam svoju vybornu skusenost s Miranom. Postavia hocico hocikde. Priebeh mam v albume.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jakub967:

@zdenkonr pekný domček ;) Zaujima ma ako ste spok…
@jakub967 My sme spokojní , zateplenie máme kvôli požiaru vatu pod fasádou. Podlahové kúrenie nás vyšlo o 2000 EUR viac ako bolo pôvodne v kalkulácii (ohrievače). Plyn sme zamietli - ich elektrikár nám hovoril že náklady za komplet elektriku bývajú do 80 Eur, a keď som rátal náklady na prípojku, povolenia, samotný kotol, plus navyše trubky do podláh, každoročné revízie tak som to zamietol. Pri kúrení elektrikou pohoda - podlaha nebola na pocit horúca, teplo v dome. Mesačne to vyšlo v novostavbe do 80 Eur. Momentálne kúrime a chladíme čerpadlom vzduch vzduch (klíma Toshiba) a deti dokurujú na 23-23,5 (dievčence) už druhý rok sme mesačne do 68 Eur komplet náklady.
Odpovedať
Nám postavila dom f. Reenus (okres Sp.Nova Ves).Ak by som staval ešte jeden dom, bez váhania by som to dal opäť im.
Odpovedať
Rozhodli sme sa nakoniec pre firmu Bruno stavby.. momentalne sme fáza základová doska, za 3 dni bola hotová. Tam nemam čo namietať. Komunikacia s firmou zatial tiež v poriadku. O take 3tyzdne pokracujeme, hruba stavba. Mozem potom dať dalsie info ak by niekoho tato firma zaujala tiež.
Odpovedať

Rozhodli sme sa nakoniec pre firmu Bruno stavby..…
@ella24d dobrý deň prajem,budem rada ak pridáte ďalšie info o priebehu stavby...mňa by to zaujímalo...ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka

Rozhodli sme sa nakoniec pre firmu Bruno stavby..…
@ella24d Dosku vam robila firma, ci ste si ju museli sami vyriesit?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som staval s firmou Dom Snov, robili mi montovany bungalov na kluc a uprimne, bola to velmi dobra volba. Su seriozni, komunikacia s nimi super, nic sa nenatahovalo zbytocne, a co slubia, to aj plati. Ked som nieco potreboval zmenit pocas stavby, vedeli to promptne zapracovat. Nemaju problem stavat aj na vychodnom Slovensku.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od steffan33:

Ja som staval s firmou Dom Snov, robili mi montov…
@steffan33 Cize lokalita nie je problem, hej? Lebo co viem, tak niektore firmy su prave take, ze maju len nejake okresy, kde funguju a koniec, dalej ani za nic 😀 A ako dlho uz byvate v takomto dome?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od slavka7_7:

@steffan33 Cize lokalita nie je problem, hej? Leb…
@slavka7_7 Byvame stvrty rok a ano, fakt nemaju problem hocikde postavit domcek 🙂 Su to nizkoenergeticke drevodomy, vystavba je rychla, takze je to pre nich uplne ok.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dzonyby:

@dzonyby Dobrý deň,mám pár otázok ohľadne stavby domu od Mirana...Koľko izbový dom máte prosím?a ako prebiehala prosím vás celá výstavba a ako dlho....vybavovali ste si veci sami alebo to riešila firma ...Ďakujem vopred za odpoveď
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od machac0:

@ella24d Dosku vam robila firma, ci ste si ju mus…
@machac0 je možnosť že si dosku poriešite samy, ale nam ju stavala firma, maju na to ľudi, všetko zmenežované, len nech maju pristup na pozemok a nemusite sa o nič starať. Zavolaju že pridu vtedy a za 3 dni mali hotovo
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od yula:

@ella24d dobrý deň prajem,budem rada ak pridáte ď…
@yula dobry deň, hlásim sa, firma dostavala hrubú stavbu za 2 tyzdne( 10 pracovnych dní a 1 sobotu dorobili) spokojnosť ako to rychlo vyrastlo pred očami. Nemam namietky, hned na dalsi den prisiel vodar a urobil v dome pripravu na vodu (kde bude umyvadlo, vana, wc atd..)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?