Odpoveď na príspevok od majo20762076:
Zdravím Vás, Podľa dlhodobých prieskumov, recenz… @majo20762076 amatéri ako takmer všetky firmy na SR co riešia drevodomy. Drevodom na štýl osb doska, nie je určite kvalitný drevodom.Odpoveď na príspevok od st89:
@majo20762076 amatéri ako takmer všetky firmy na … @st89 Je to o cene. Mimochodom, murovaný z tehly tiež není žiadna výhra, o čom sa aj tu dočítaš... Takže s tým prívlastkom amatéri by si mal byť opatrnejší, lebo jejich práca o amaterizme rozhodne není... A ak sa chceš baviť o kvalite bývania v drevodome vs iné konštrukčné materiály, tak si nájdi inú diskusiu. @majo20762076 Ty nabudúce použi vyhľadávanie... https://www.modrastrecha.sk/forum/mon...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@st89 Je to o cene. Mimochodom, murovaný z tehly… @frantisekca ze murovaný z tehly není výhra? Tak to si ma zaskočil veru riadne... No napíš nevýhodu bývania,nech sa niečo dozviem.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@st89 Je to o cene. Mimochodom, murovaný z tehly… @frantisekca áno súhlasím. Je to o cene, drevené materiály sú kvalitné, ale nie osb doska. Osobne si myslím ze drevodom ma ale iba význam pokiaľ sa dom stavia na kľúč, urobí ho jedna partia a vybavene. Pri murovanou dome sa to tak nedá, jedna partia muruje a betonuje, ďalšia robí strechu, potom ďalší omietky a poteri.... Je to rozdiel.Odpoveď na príspevok od st89:
@frantisekca ze murovaný z tehly není výhra? Tak … @st89 Použi Google, alebo tunajšie vyhľadávanie. Po čítaní o problémoch s tehlou som sa rozhodol pre Porfix. U porobetónu som našiel menej komplikácií, problémov ktoré dokážem vo vlastnej réžii ovlivniť a eliminovať. Drevodom som chcel, ale cena za hrubú stavbu bola neadekvátna voči stavbe z Porfixu. Navyše, drevodom je o zvládnutých a prepracovaných detailoch, čo by mohlo v prípade môjho dokončovania byť náročné a problematické. Preto naša voľba padla na iný prírodný materiál.Odpoveď na príspevok od majo20762076:
Zdravím Vás, Podľa dlhodobých prieskumov, recenz… @majo20762076 co pise st89 je celkom nefer, lebo viem, ze Mirano robi pomerne spravne. Pouzivaju spravne materialy, konstrukcia je standardna (difuzne uzatvorena) a spracovanie maju podla mna OK. Takze ja by som do Mirano isiel, idealne mat aj dobreho dozora. Nemam s nimi priamu skusenost ale viem to, pozoroval som ich ked stavali v okoli, viem ako co robili, ake materialy pouzili... Takze @st89 ak s nimi nemas skusenost tak netrep a ak ano tak napis konkretne.Odpoveď na príspevok od igor256:
@majo20762076 co pise st89 je celkom nefer, lebo … @igor256 ak je pre teba osb doska v pohode materiál na stavbu domu tak potom slovenské drevodomy sú pre teba vhodné. Lebo typický slovenský drevodom sú stĺpikova konštrukcia a osb doska. Ak si s týmto stotozneny tak ok. Za tie peniaze co ti stojí na kúpiš aj materiál na murovaný. Ak drevodom tak áno, ale popozeraj sa po kvalitnejších materiáloch.Odpoveď na príspevok od st89:
@igor256 ak je pre teba osb doska v pohode materi… @st89 Už tu prestaň spamovať. Nájdi si vhodnú diskusiu, kde budeš presviedčať o vlastnostiach tehly a vaty na fasáde, možno dospeješ k tomu, že vlastne zemľanka je to pravé orechové a neexistuje nič lepšie a ty si stavbou svojho domu urobil fatálnu chybu. Tisíce domov na SK sú postavené z OSB a šťastne, spokojne, bezproblémovo v tom ľudia žijú.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@st89 Už tu prestaň spamovať. Nájdi si vhodnú di… @frantisekca nechcel som vytvárať novú sekciu ohľadom Mirana, ale vždy to tam pokazil nejaký spamer a ľudia s tam nevyjadrili k téme, boli to staré príspevky, skúsenosti. Hľadám aktuálnu.Odpoveď na príspevok od majo20762076:
@frantisekca nechcel som vytvárať novú sekciu ohľ… @majo20762076 Zavolaj im, povedia ti kde momentálne stávajú (v tvojom okolí) a môžeš ísť pozrieť. Stavali kúsok odomňa, bol som tam asi 20x, možno viac, než "domáci". Inak, č.60 má na môj vkus veľa rohov a z energetického hľadiska to taktiež není zrovna najlepšia varianta.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@st89 Už tu prestaň spamovať. Nájdi si vhodnú di… @frantisekca tento tvoj príspevok bol spam. Očividne zákazník mirana citlivý na negatívne otázky. Škoda času. Bývať sa dá v hocičom, ale človek ak má na stole cenovú ponuku za murovaný dom vs drevodom, tak zvažuje.Odpoveď na príspevok od st89:
@frantisekca tento tvoj príspevok bol spam. Očivi… @st89 ked niekto povie drevodom, tak sa spytam ci ma drevenicu, alebo stavbu z CLT panelov. Ked nie, tak nic... z drevotriesky sa u nas robia zahradne budy... :DOdpoveď na príspevok od rapidek:
@st89 ked niekto povie drevodom, tak sa spytam ci… @rapidek súhlasím. Najväčšia haluz na tom ale je, že ten dom z drevotriesky ta vynde iba o pár tisíc menej. O radšej doplatiť a dat murovaný alebo keď už tak clt.Odpoveď na príspevok od rezo521:
Dobrý deň, máte prosím niekto dom od firmy Mirano… @rezo521 ahoj my ,ale kupovali sme len projekt dom máme z Ytongu máme upravený projekt 51.Odpoveď na príspevok od rezo521:
Dobrý deň, máte prosím niekto dom od firmy Mirano… @rezo521 vid moj albumOdpoveď na príspevok od tinkybinky:
@rezo521 ahoj my ,ale kupovali sme len projekt do… @tinkybinky prečo ste nakoniec išli do murovaného? Alebo nad montovaným ste neuvažovali len sa vám páčil projekt ?Odpoveď na príspevok od rezo521:
@tinkybinky prečo ste nakoniec išli do murovaného… @rezo521 chceli sme murovaný hneď , proste sme stará škola asi 😁 vyhovoval nám projekt na úzky pozemok.