Firma Mirano - reálne skúsenosti

Zdravím Vás, Podľa dlhodobých prieskumov, recenzie sa nám najviac pozdáva firma mirano. Mame záujem o stavbu drevodomu na kľúč. Ma niekto prosím reálne skúsenosti s tou firmou, kde býva už nejaký čas? Pripadne vedel by pridať fotky? Nám sa najviac pozdáva projekt č.60. Ak by mal niekto zrovna ten, bolo by to výborne.. Ďakujem za každú reakciu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od majo20762076:

Zdravím Vás, Podľa dlhodobých prieskumov, recenz…
@majo20762076 amatéri ako takmer všetky firmy na SR co riešia drevodomy. Drevodom na štýl osb doska, nie je určite kvalitný drevodom.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od st89:

@majo20762076 amatéri ako takmer všetky firmy na …
@st89 Je to o cene. Mimochodom, murovaný z tehly tiež není žiadna výhra, o čom sa aj tu dočítaš... Takže s tým prívlastkom amatéri by si mal byť opatrnejší, lebo jejich práca o amaterizme rozhodne není... A ak sa chceš baviť o kvalite bývania v drevodome vs iné konštrukčné materiály, tak si nájdi inú diskusiu. @majo20762076 Ty nabudúce použi vyhľadávanie... https://www.modrastrecha.sk/forum/mon...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@st89 Je to o cene. Mimochodom, murovaný z tehly…
@frantisekca ze murovaný z tehly není výhra? Tak to si ma zaskočil veru riadne... No napíš nevýhodu bývania,nech sa niečo dozviem.
Odpovedať

@st89 Je to o cene. Mimochodom, murovaný z tehly…
@frantisekca áno súhlasím. Je to o cene, drevené materiály sú kvalitné, ale nie osb doska. Osobne si myslím ze drevodom ma ale iba význam pokiaľ sa dom stavia na kľúč, urobí ho jedna partia a vybavene. Pri murovanou dome sa to tak nedá, jedna partia muruje a betonuje, ďalšia robí strechu, potom ďalší omietky a poteri.... Je to rozdiel.
Odpovedať

@frantisekca ze murovaný z tehly není výhra? Tak …
@st89 Použi Google, alebo tunajšie vyhľadávanie. Po čítaní o problémoch s tehlou som sa rozhodol pre Porfix. U porobetónu som našiel menej komplikácií, problémov ktoré dokážem vo vlastnej réžii ovlivniť a eliminovať. Drevodom som chcel, ale cena za hrubú stavbu bola neadekvátna voči stavbe z Porfixu. Navyše, drevodom je o zvládnutých a prepracovaných detailoch, čo by mohlo v prípade môjho dokončovania byť náročné a problematické. Preto naša voľba padla na iný prírodný materiál.
Odpovedať

Zdravím Vás, Podľa dlhodobých prieskumov, recenz…
@majo20762076 co pise st89 je celkom nefer, lebo viem, ze Mirano robi pomerne spravne. Pouzivaju spravne materialy, konstrukcia je standardna (difuzne uzatvorena) a spracovanie maju podla mna OK. Takze ja by som do Mirano isiel, idealne mat aj dobreho dozora. Nemam s nimi priamu skusenost ale viem to, pozoroval som ich ked stavali v okoli, viem ako co robili, ake materialy pouzili... Takze @st89 ak s nimi nemas skusenost tak netrep a ak ano tak napis konkretne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od igor256:

@majo20762076 co pise st89 je celkom nefer, lebo …
@igor256 ak je pre teba osb doska v pohode materiál na stavbu domu tak potom slovenské drevodomy sú pre teba vhodné. Lebo typický slovenský drevodom sú stĺpikova konštrukcia a osb doska. Ak si s týmto stotozneny tak ok. Za tie peniaze co ti stojí na kúpiš aj materiál na murovaný. Ak drevodom tak áno, ale popozeraj sa po kvalitnejších materiáloch.
Odpovedať

@igor256 ak je pre teba osb doska v pohode materi…
@st89 Už tu prestaň spamovať. Nájdi si vhodnú diskusiu, kde budeš presviedčať o vlastnostiach tehly a vaty na fasáde, možno dospeješ k tomu, že vlastne zemľanka je to pravé orechové a neexistuje nič lepšie a ty si stavbou svojho domu urobil fatálnu chybu. Tisíce domov na SK sú postavené z OSB a šťastne, spokojne, bezproblémovo v tom ľudia žijú.
Odpovedať

@st89 Už tu prestaň spamovať. Nájdi si vhodnú di…
@frantisekca nechcel som vytvárať novú sekciu ohľadom Mirana, ale vždy to tam pokazil nejaký spamer a ľudia s tam nevyjadrili k téme, boli to staré príspevky, skúsenosti. Hľadám aktuálnu.
Odpovedať

@frantisekca nechcel som vytvárať novú sekciu ohľ…
@majo20762076 Zavolaj im, povedia ti kde momentálne stávajú (v tvojom okolí) a môžeš ísť pozrieť. Stavali kúsok odomňa, bol som tam asi 20x, možno viac, než "domáci". Inak, č.60 má na môj vkus veľa rohov a z energetického hľadiska to taktiež není zrovna najlepšia varianta.
Odpovedať

@st89 Už tu prestaň spamovať. Nájdi si vhodnú di…
@frantisekca tento tvoj príspevok bol spam. Očividne zákazník mirana citlivý na negatívne otázky. Škoda času. Bývať sa dá v hocičom, ale človek ak má na stole cenovú ponuku za murovaný dom vs drevodom, tak zvažuje.
Odpovedať

@frantisekca tento tvoj príspevok bol spam. Očivi…
@st89 ked niekto povie drevodom, tak sa spytam ci ma drevenicu, alebo stavbu z CLT panelov. Ked nie, tak nic... z drevotriesky sa u nas robia zahradne budy... :D
Odpovedať
Mirano, nie na kluc, ale po holodom, dalej svojpomocne. Byvame tri roky. Ak chces vediet viac, tak napis spravu, tuto sa mi to nechce rozoberat, vzhladom na uroven aktualnej diskusie...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@st89 ked niekto povie drevodom, tak sa spytam ci…
@rapidek súhlasím. Najväčšia haluz na tom ale je, že ten dom z drevotriesky ta vynde iba o pár tisíc menej. O radšej doplatiť a dat murovaný alebo keď už tak clt.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Dobrý deň, máte prosím niekto dom od firmy Mirano s rovnou strechou ? Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rezo521:

Dobrý deň, máte prosím niekto dom od firmy Mirano…
@rezo521 ahoj my ,ale kupovali sme len projekt dom máme z Ytongu máme upravený projekt 51.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Dobrý deň, máte prosím niekto dom od firmy Mirano…
@rezo521 vid moj album
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tinkybinky:

@rezo521 ahoj my ,ale kupovali sme len projekt do…
@tinkybinky prečo ste nakoniec išli do murovaného? Alebo nad montovaným ste neuvažovali len sa vám páčil projekt ?
Odpovedať

@tinkybinky prečo ste nakoniec išli do murovaného…
@rezo521 chceli sme murovaný hneď , proste sme stará škola asi 😁 vyhovoval nám projekt na úzky pozemok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?