Firma Ekoline so Svidníka

ahojte staviate niekto cez tuto firmu???
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj našla si niečo o tej firme,či postavila s nou dom?dik
Odpovedať
Taka firma je vo Svidniku? @amali
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@michalch teraz cisto len z architektonickeho hladiska vyjadrim svoj osobny nazor- nieco ohavne... ako si niekto nieco take moze postavit, naozaj nechapem... niektori ludia na SR nemaju absolutne vkus...
Odpovedať
@nexus5 Ahoj, pravdu máš, niektoré projekty keď chodím autom po SR sú neskutočné či už pekné alebo naopak :-) Avšak ak zákazník chce postaviť pyramídu a trvá na tom, dobrá firma mu ju postaví a ešte aj nízkoenergetickú :-) Čo sa týka drevostavieb tak každý má iný vkus, mne sa páčia bungalovy a určite by som nechcel 2 poschodový za žiadnych okolností! Referencia bola na firmu, ktorú hodnotím na základe kritérií: kvalita použitých materiálov, komunikácia s firmou, dodržanie termínov, individuálne požiadavky, serióznosť a mohol by som pokračovať.. Na dome ktorý som uviedol som videl nie len dom na kľúč ale aj exteriérové a terénne úpravy, materiál použitý v kvalite ktorú si nechá iná firma zaplatiť zvlášť, to či už sa mi páči konkrétny projekt domu je iná vec.... ;-)
Odpovedať
@michalch jasne, vsak ja sa nevyjadrujem na firmu, ale skor na zakaznika a jeho vkus. Je sice pekne, ze dobra firma postavi aj pyramidu, ak si to zakaznik praje. Ja mam k tomuto zase iny nazor. Podla mna by sa mali tie "pyramidy" a podobne architektnicke paskvily zakazat. Kazde mesto/ obec by mal mat poriadny uzemny plan, kde by sa presne definovalo, ake su regulativy pre stavby. Taktiez aj uradnici na stavebnom urade by mali mat adekvatne vzdelanie, a ak nemaju, tak aspon mat nejakeho odbornik, ktory bude schopny posudit stavbu aj z architektonickeho a urbanistickeho hladiska, ci sa hodi do daneho okolia. Aby sa predislo k tomu, ze si kazdy moze postavit pomaly co chce a potom tu vznikaju podobne architektonicke vymysli... K tym montovanym drevostavbam. Nepoznam danu firmu ani ich referencie, takze sa k nej nebudem vyjadrovat. Osobne som skor za difuzne otvorene systemy s prirodnou, drevovlaknitou tepelnou izolaciou, namiesto tych umelych polystyrenov a mineralnej vlny. Myslim si ze difuz. zatvorene systemy su prezitok. Komplikovane natahovanie parozabrany, utesnenie vsetkych spojov a dokonala neprievzdusnost pocas celej zivotnosti domu... Naproti tomu difuzne otvorene systemy s parobrzdou v podobe OSB dosky, ktora sa lahko nabucha z interierovej strany. Moznost pretrhnutia folie je urcite vyssia ako OSB dosky... Obvodova stena difuzne otvorenej skladby dokaze z casti regulovat vlhkost v interieri. Obvodova stena difuz. uzavretej steny musi byt dokonale uzavreta z interierovej strany, aby sa do nej nedostala ziadna vlhkost... To je moj pohlad na drevostavby.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?