Denystav a vaše skúsenosti

Dobrý deň, chceli by sme s priatelkou postaviť dom firmou lebo nemáme dostatok času stavať svojpomocne. Zaujala ma firma Denystav s.r.o, ktorá stavia nizkoenergetické domy z Heluz / Prescot a majú aj velmi výhodne ceny. Máte niekto skúsenosti s touto firmou, resp. viete mi doporučiť firmu s ktorou máte skúsenosti a majú podobné ceny. Za odpovede ďakujem :)
Odpovedať
1
2
Po nasich skusenostiach odporucam stavat zasadne s niejakou firmou v ramci bydliska,/kvoli reklamaciam, aby ste ich nemuseli nahanat z druheho konca republiky, pretoze vacsinou uz na reklamaciu nereaguju, a samozrejme nebudu si platit cesty navyse/, nedat sa nalakat na akoze vyhodne ceny /nemaju tam zaratane kopu veci, ktore v konecnom dosledku vyrazne navysia cenu/.
Odpovedať
@mario87 Dobry vecer, pozerala som ich stranku a naozaj maju velmi dobre ceny. Nezistili ste o nich nic blizsie?
Odpovedať
na stránke som nikde nenašiel, či tie ceny obsahujú DPH a v tom kvázi "rozpočte" chýba kopec vecí : napr. exteriér : vonkajšia omietka, odkvapový systém... interiér : podlahy, dlažby, obklady, malovanie, vodovodné batérie, zásuvky, vypínače.... inak je cena za "hubičku" 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
tie ceny su nerealne . Za tu sumu nepostaví nikto dom na kluč.Chcel by som vidiet podrobný rozpočet.Je to klasická finta na cenu.Ak mi garantujú objektovú cenu na kluč v tej sume , tak prestanem stavat a budem si ich najimat.Ja by som chcel hovorit s niekym komu postavili dom , aby som sa presvedčil o tej cene. Tak dajte nejaku refrenciu na nich / aspon 5 ludí / a uvidíme.
Odpovedať
@fabo123 dobrý večer,zaujímalo by aká by bola priblizna cena bungalovu 1083.za odpoveď ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@moon126 cca 75 000 E bez DPH. Ludia čo stavali s Euroline a pozru sa na cenu , ktorú tam majú uvedenú tak si k nej možu pripočítat rovno tak cca 10-15 %. Lebo ten projekt nerieši dost vela vecí.Elektrika napr. je nedostatočná.
Odpovedať
volal som na cislo, ktore bolo na stranke denystavu a ten pan mi povedal, ze cena je konecna (s DPH) a okrem pripojenia na siete a podlah (parkety, dlazba) spravia vsetky veci co su na tom cenniku. Vcera vecer som volal s panom, ktoremu robili drevodom a doporucil mi nezavisly stavebny dozor lebo sa mu nepozdavala praca "majstrov" ale potom uz prebiehalo vsetko ako malo. V najblizsej dobe mam do denystavu poslat projekt aby ho priebezne nacenili, tak uvidim ako sa k tomu vyjadria a dam vediet.
Odpovedať
@fabo123 s väčšinou tvojich príspevkov súhlasím, ale pri tomto si dovolím nesúhlasiť... Euroline ako jediný ceny za realizácie svojich katalógových domov nadhodnocuje (čo sa nedá povedať pri Prodome, tam je to opačne)... Toto moje tvrdenie nepriamo potvrdzuješ i ty pri cene realizácie bungalovu 1083 pri príspevku pre moon126 (si lacnejší o cca 5000,- EUR bez DPH)
Odpovedať
Profilova fotka
@tommi_euroline ma projekt na murovaný dom , a ja som nacenil drevodom. Ten vychádza lacnejšie , preto ten rozdiel.Ked som robil dom od euroline . tak elektrika tak polka oproti dnešným nárokov investora.Chýbajú tam certifikáty EHB , revízne správy / elektro , voda , bleskozvod / geometrák skutkového stavu po realizácii / potrebný ku kolaudácii / , napojenie sieti tam nieje nacenené vobec / ja viem že sa to ani nedá dopredu / ale je potrebné ich napojit. Ja sa bavím o tom , že niekto pozre cenu v euroline a má dojem , že je posledná. Nie je , lebo je tam dost vecí ktoré sú ku ukončeniu stavby nutné / ku kolaudačnému rozhodnutiu / a je nutné ich zaplatit. naviac oproti cene na " klúč ". Postavíš ale neskolauduješ bez vyššie uvedených vecí.Preto tvrdím , že tá cena nie je konečná.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý večer, zaujímalo by ma ako ste postupili s projektom, pripadne ci uz stavbu niekto realizuje, od spominanej firmy. S priatelom taktiez uvazujeme o stavbe cez tuto firmy, tak by som bola rada za nejake postrehy.
Odpovedať
Dobrý deň tiež by ma zaujímalo ako to je s touto spoločnostou, ich ceny sú na zváženie, akurát neviem či niečo neodhlaknu alebo nepoužijú menej kvalitné materiály kedže tie ich ceny voči konkurencii su celkom značne, dajte vediet ake mate skusenosti
Odpovedať
Cavte, Tiez by som chcel stavat s Denystav s.r.o ale ako som vycital tato firma sa kedysi volala PLM Group, a tato spolocnost ma na v socialke k 31.8.12 asi 13 000 eur dlh...hmmm vid: http://dlznik.zoznam.sk/socialna-siet... Dalsia otazka, preco Denystav nema v kontaktoch ako kazda seriozna firma dresu ale len tel. cislo"? este na porovnanie dve linky. precitajte si uvodny clanok firmy Denystav v sekci o nas http://byl.webnode.sk/o-nas/ a clanok - detail firmu PLM Group - http://firma.prehladfiriem.sk/1419-pl... NA CHLP ROVNAKE Rad by som veril tomu spolu s Vami ze na Slovensku je stavebna firma kt. aspon trosku zalezi aj na zakaznikovi ale asi sme zase tam ''co sa tyka rozumnej ceny za murovany dom'' kde sme boli povedzme pred mesiacom. u 80 000 eur za murovany dom s uteplenim na kluc. PS: ak by niekto z Vas nasiel nieco co by vyvracalo moje argumenty dajte vediet, rad by som tomu opat zacal verit aj ked s vacsou opatrnostou. PS2: firme s 13tis dlhom na socialke asi stavat dom nedam - rsp inej firme ale s tou istom skupinou ludi. DAKUJEM. BR;
Odpovedať
Článok sa načítava...
Zdravím Musím sa vyjadriť za denystav asi oficiálne ako konateľ spoločnosti. Začneme teda s tej nepríjemnejšej stránky: Juraj81 – Áno vedenie spoločnosti je to iste ako bolo v plm group ale táto spoločnosť sa dostala do dlhou v obdoby krízy k dátumu odpredaju spoločnosti bol na sociálnom dlh menší ako 3000 eur a pohľadávky od veriteľov boli viac ako 200 000 eur pravé od klientov ktorým pozastavili úvery kvôli stratám zamestnania ....... Od predaja spoločnosti za vývoj a ďalšie zadlžovanie spoločnosti už nemôžeme. Čo sa týka spoločnosti Denystav s.r.o. nemá žiadne dlžoby ani záväzky po splatnosti. Ceny čo uvádzame na stránkach sú reálne a koncové za murovaní nízkoenergetickí dom s parametrami R=7,5, dom obsahuje všetko okrem dodávok individuálneho charakteru inžinierskych prípojok, obkladov a podlahovej krytiny Samozrejme čísla na klientov nemôžem takto na internet zverejniť (ani vám by sa to určite nepáčilo keby tu niekto uviedol vaše údaje a kontakty), ale nie je problém si dohodnúť osobnú obhliadku ktorejkoľvek stavby ktorú realizujeme, alebo po dohovore s klientom prostredníctvom nás už aj zrealizovanú stavbu. Materiáli používame kvalitne v súčasnej dobe napríklad na obvodové steny a priečky pálenú brúsenú tehlu helluz, zateplovací systém baumit silikónová omietka. A na otázku a odpovede že je táto cena nereálna ? ...... dohodnite si stretnutie na realizovaných stavbách a opýtajte sa priamo našich klientov či je to nereálne a nie ľudí ktorý sa snažia zbohatnúť ľudovo povedané na jednej stavbe . V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte, kontaktné informácie nájdete na našej stránke.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@fabo123 velmi dobre ste to odtypovali,nizka cena nizka kvalita,lacne materialy a lacna pracovna silapreto potom aj ta kvalita.majitel nie je odbornik,viackrat skrachoval v roznych oblastiach podnikania
Odpovedať
Dobrý den ja mam opačnú skúsenosť s firmou denystav stavali mi dom cenová ponuka bola nižšia skoro o 8000 eur a dom my na kľuč postavili do 4 mesiacov išlo o murovaný dom bungalov 10 od prodomu. Všetko mi vždy podrobne vysvetlili a poradili pri riešení mojich otázok ohľade stavby. Ostatne firmy mi tvrdili že ten dom sa nedá postaviť na kľúč ani za 60000 eur a už vôbec nie ako nízkoenergetický....... Áno mali sme aj vedľajšie náklady ako prípojky inžinierskych sieti ale aj to mi zrealizovali a môžem povedať že za par eur. Nechcem tvrdiť že sa nemohlo na inej stavbe stať že tam neboli odborníci ale na nasej to cele prebehlo bez problémov a dom sme mali postavený rýchlejšie ako nám trvalo vybavenie stavebného povolenia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@denystav Dobry vecer, velmi ma zaujala Vasa ponuka domov a chcela by som sa informovat ci nemate nejaky dom aj okoli Ziliny? dakujem
Odpovedať
:-) Prajem pekný deň. Tiež ma oslovila ponuka firmy DenyStav. No akosi neviem nikde nájsť referencie. Dobrá firma by nejaké referencie mať mala. Taktiež ma nemilo prekvapil pán Vaculčík tým, že pýtal zálohu. Nikdy nebudem stavať s firmou, ktorá pýta zálohu. Najprv nech dokončí stavbu, ja ju s odborníkom skontrolujem a ak bude všetko v poriadku, tak ju preberiem a zaplatím!!!! Mali by sa zamyslieť... :-| P.S.: To s ňou naozaj nikto nestaval iba jedná pani?
Odpovedať
@karin1978 ...a kde máte domček, mohol by som sa naň pozrieť? ďakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Dobry vecer, velmi sa tesim na spolupracu z firmov Denystav,zajtra zaciname stavat.Verim tejto firme,videla som aj domy ktore postavili,hovorila som z majitelom stavby,ktory bol velmi spokojny. Jednanie pana Vaculku je maximalne seriozne a vo vsetkom nam vysiel v ustrety. Budem dalej informovat,ako pokracujeme.Vsetkym pekny den. :-) ;-)
Odpovedať
Stavba nam pokracuje rychlostou blesku,sama som nacakala,ze firma Denystav ma tak sikovnych robotikou.Platna bola hotova za 3 dni a uz sa maka dalej.Pan Vaculka na vychadza vo vsetkom v ustrety,riesi veci,ktore by vobec nemusel za nas.Platby su serioze,na rodiel od niektorych inych firiem,z ktorymi som hovorila.Niake velke zalohy.Zaplatite iba za material,z ktoreho sa ide prave robit a ked je to hotove,potom doplacate pracu.Takto je rozdeleny cely rozpocet. Myslim,ze tymto tempom budeme byvat ovela skor,ako sme cakali. :-) :-)
Odpovedať
Zdravim!!! Uz mi pise dost ludi,ako pokracuje nasa stavba z firmou Denystav? ;-) Znova moze len chvalit,mury a priecky su vytiahnute,dnes sa zacina robit strecha,a samozrejme stale maximalna serioznost,100% spokojnost,uzasny pristup pana Vaculku a jeho brata. :-)
Odpovedať
Zdravim , @bozkasarah co tak sa snami podelit o fotky ako pokracuje stavba a kde sa nachadza :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@mario87 ahoj ako si dopadol s tym domom.ja som im dnes poslala nacenit projekt ktory som si nasla v euroline.ale euroline je brutalne draha firma aj v porovnaní s inymi firmami.ja som uvažovala nad BF stavby.ale oni nemaju v cene sanitu.
Odpovedať
@bozkasarah pytali zalohu??
Odpovedať
My sme s nimi nakoniec nestavali lebo nam pomohli s vystavbou rodinny znami a vyslo nas to o nieco lacnejsie...
Odpovedať
ahoj, má ešte niekto skúsenosť s firmou denystav? staval s nimi? jedna referencia od bozkasarah nestačí. :-(
Odpovedať
Neodporucam stavat s touto firmou. Velmi slaba kvalita, slovo stavba na kluc je pre nich spanielska dedina. Nekvalitna praca. Urcite nechcite od nich dom na kluc, radsej si vsetko robte postupne. Mam osobnu skusenost. A ta pani co tu pise ako sa s firmou dobre stavia, tak to je majitel firmy Denystav.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobry den, predpokladam,ze pani SKORPION560 pise o mne,ze som majitel DENYSTAVU.Tak mila pani,ak by ste z Denystavom mala skusenosti,urcite takuto hlupost nenapisete.Ja som maximalne spokojna a uz byvame od augusta minuleho roka.Ak nastal neaky mensi problem,okamzite ho majitel pan Vaculka riesil.Dom ma stal tolko,kolko som na neho dostala rozpocet.Pokial som isla s touto firmov stavat,zoznamila som sa z dvoma majitelmi domov v Bratislave,ktory mali od nich dom uz postaveny a boli spokojny,na zaklade toho som sa do stavy z touto firmov pustila. DNES SU LUDIA VELMI ZVLASNY,ZAPLATIA TOMU KTO JE DRAHY,KTO NEKRADNE A STAVA ZA NIZSIE CENY,TOHO ZPOCHYBNUJETE!!!!! :-( Prikladam fotky pre tych,ktory maju zaujem,1000% doporucujem a nedajte sa odradit jednov pani,firma stavia stale a ak mate zaujem,napiste mi na mail..... marelovabozena@gmail.com ....rada vam odpoviem.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?