Bungalov 568

Stavia ,alebo ma niekto postaveny tento typ RD?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj signum, my este sice nestaviame... este riesime, ale stale sa rozhodujeme aj medzi tymto projektom...a poterbovala by som poradit...mame pozemok, rovinaty...a neviem ci sa vmestíme do 1,5 miliona svojpomocne...mame z toho obavy...moj otec aj svagor su murári a budú nam robit skoro vsetko okrem vody...moj otec vidi vsetko ruzovo...a potrebujem pocut aj nazor od niekoho ineho...prosim...mam z toho obavy...
Odpovedať
Profilova fotka
No ak mozem trosku-ja sice tento domcek nestaviam,ale myslim si,ze sa do tej ceny nezmestite.Teda ak hej,bude to taky maly zazrak.Eliska2207,zvazte to.
Odpovedať
Profilova fotka
tak som rada ze niekto ma aj takyto nazor...tak budem zvazovat...ako to tak vidim muza uz nepresvedcim , tak uz len nejakou dodatocnou pozickou ...dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte pred 2mesiacmi som začal stavat tento domček,zatial mam zakladnu dosku a dnes začinajú s murmi.Stará sa mi o to otec,lebo ja pracujem v zahraničí.Za postavenie hrubej stavby mi majstri zoberú 300000,postavili už nejeden dom v dedine takže referencie majú dobré.Myslím si ze ta cena za hrubu stavbu je ok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@signum ahoj, rozhodol si sa nakoniec pre tento bungalov?
Odpovedať
@eliska2207 ahoj,ako to nakoniec dopadlo? začali ste s týmto domom? lebo my sme robili len hrubé výpočty a doteraz sme počítali s tým,že 50 000 eur na stavbu/holodom by nám malo stačiť - ale teraz si nie som istá :-| diky :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?