Aké lacné peletové kachle doporučíte? Do 1 300€.
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
Martin Bujdák - REKONBYT
Bratislava
Našim zákazníkom poskytujeme komplexné rekonštrukcie bytov, rodinných domov ako aj stavby rodinných domov. Spolupracujeme s interiérovými dizajnérmi a
DODOgrup - Jozef Mikuláš
Trnava
Naša firma ponúka sádrové a cementové strojové omietky. Na trhu pôsobíme viac ako 25 rokov. Dlhoročná prax nám zaručuje realizáciu strojových omietok
Staviame murované rodinné domy. Špecializujeme sa na výstavu domu na kľúč, ale realizujeme aj vlastné projekty na predaj.
Modrá strecha odporúča:
Užitočné čítanie
- Vývoj cien stavebných materiálov a prácDiskusia
- Nový Magazín na Modrej streche! :)Diskusia
- Hypotéka a aktuálna situáciaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Nové Internorm okno KF 510- ocenené Zlatou plaketou
Prečo čakať? Produkty sú testované v najtvrdších podmienkach
Radíme pri nákupe: Ako vybrať práčku?Archív článkov od partnerov
Chcem sa informovať, aké lacné peletové kachle do montovanej drevostavby by ste mi doporučili. Predpoklad je, že sa budú používať minimálne. Kto vám ich zapojil ak ste ich kupovali na nete, alebo v MF? Ja som volal kachliarom, kt tel.čísla som na nete našiel v cechu kachliarov a jeden mi núkal drahé PK, ktoré predáva a montuje, iný ma presviedčal na krbovú vložku, že pri nej nepotrebujem elektrinu, krajšie to horí napohľad, je to lacnejšie, ako pelety a papier o zapojení mi nedá to vraj musí kominár/les mám za domom drevo vozia denne urb./. Tak ako to je? Potrebovali ste zrejme papier ku kolaudačke? Prípadne nemáte niekto model, čo je teraz dlhodobo na akciu v Mountfielde Peletové kachle Punto Fuoco Delia. Pán na videu si ich chváli v diskusii pod videom. Som na začiatku stavby tak hľadám info. Aký záložný zdroj by ste doporučili v prípade výpadku ELE, aby aspoň 3 dni potiahol peletovú pec. Prosím píšte len kto máte vlastnú skúsenosť.