Prerábka domu: rekonštrukcia alebo predaj? Finančné rozhodnutie

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Kúpili sme menší domček pred cca 4 rokmi. Predtým majiteľ, čo robil rekonštrukciu, použil lacný materiál a postupne sa nám to ukazuje. Taktiež aj okná prestávajú plniť svoju úlohu. Moja otázka znie, ísť do prerábky, financovať alebo predať niekomu,kto reálne bude mať viac finančných možností? Netrvám na prerábke do roka, postupne,pomaly.. nechcela by som o neho prísť, je to niečo, čo som v živote nemala, len s tým, že človek sa potom zadĺži na x rokov..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jenyr:

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Kúpili …
@jenyr Ahoj,obavam sa ze nikto nebude vediet poradit co mas urobit.Asi musis sama zvazit co dalej.Oplati sa rekonstruovat?Mozno ano,pokial je v dobrej lokalite.Vies ho predat za dobru cenu?Mate kam ist ked ho predate?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

@jenyr Ahoj,obavam sa ze nikto nebude vediet pora…
@kuracinarez ďakujem za odpoveď. Máme kam ísť, ono najviac budú tie okna finančne náročné, podlahu by sme s rodinou spravili a kúrenie som rozmýšľala, či nevymenit za prietokovy kotol. Maximálne potom zatepliť ešte strechu.
Odpovedať

@kuracinarez ďakujem za odpoveď. Máme kam ísť, o…
@jenyr ak spadáte do podmienok výzvy obnovdom, bude ešte na jar jedna pre nízkopríjmové domácnosti tak skuste cez to
Odpovedať

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Kúpili …
@jenyr Tak veľmi všeobecne píšeš, že je ťažko reagovať. Na tvojom mieste by som oslovil profesionála, ktorý vie prísť na miesto posúdiť komplexne rozsah rekonštrukcie na mieru.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?