Odpoveď na príspevok od jenyr:
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Kúpili … @jenyr Ahoj,obavam sa ze nikto nebude vediet poradit co mas urobit.Asi musis sama zvazit co dalej.Oplati sa rekonstruovat?Mozno ano,pokial je v dobrej lokalite.Vies ho predat za dobru cenu?Mate kam ist ked ho predate?Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@jenyr Ahoj,obavam sa ze nikto nebude vediet pora… @kuracinarez ďakujem za odpoveď. Máme kam ísť, ono najviac budú tie okna finančne náročné, podlahu by sme s rodinou spravili a kúrenie som rozmýšľala, či nevymenit za prietokovy kotol. Maximálne potom zatepliť ešte strechu.Odpoveď na príspevok od jenyr:
@kuracinarez ďakujem za odpoveď. Máme kam ísť, o… @jenyr ak spadáte do podmienok výzvy obnovdom, bude ešte na jar jedna pre nízkopríjmové domácnosti tak skuste cez toOdpoveď na príspevok od jenyr:
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Kúpili … @jenyr Tak veľmi všeobecne píšeš, že je ťažko reagovať. Na tvojom mieste by som oslovil profesionála, ktorý vie prísť na miesto posúdiť komplexne rozsah rekonštrukcie na mieru.