Parny vysavac

Dobry den, poprosila by som Vase skusenosti + aj - s konkretnou znackou a modelom parneho vysavaca. Idem mi hlavne o to, ci dokaze vycistit z plavajucej podlahy cmuhy od koliesok z auticok 🤯 a take bezne zaspinenie, pri dvoch detoch 🤣 Alebo radu, ako sa rych cmuhov zbavit 🤦‍♀️ Dakujem za Vase rady, pekny den Lucia 🙃
Odpovedať
@luculaaa aké sú to "čmuhy"? je to popísané od tvrdenú plastu alebo sú tie kolieska mäkšie? pamätám si že ako deti ak sa nám taká šmuha podarila, tak sme to s úplne klasickou gumou (taká tá so sloníkom) dávali z podlahy dole 🙂
Odpovedať
@luculaaa neviem či ho budete využívať tak ako si predstavujete... máme doma od značky Nilfisk a troch psov- použijem ho raz za rok 😄 aj robotický vysávač zlyhal... jediné fakt overené je veľký technický vysávač a mop...
Odpovedať
@luculaaa ak mas laminatovu plavojucu podlahu, tak tam parny vysavac na kazdodenne pouzivanie nie je. A na smuhy od auticok pomoze asi len kolenova metoda, hubka so saponatom a drhnut. Nevesta mana plavacka a podlahy toto https://www.mall.sk/vysavace/kaercher... a aj tak sa kolenovej metode pri niektorych skvrnach nevyhne
Odpovedať
Ak chcete mechanicky odstranit nečistoty a mat doma spickovu vec pozrite si vysavac Vorwerk. Nie som predajca, moja mama si to kúpila a velmi si to pochvaľovala. Konkretne tento nadstavec ma vibracnu funkciu a dalo to dole 99 percent cmuh z podlahy. Ak chcete test, zavolajte si obchodaka on vam to predvedie. Cena je vyssia ale ten vysavsc vydrzi toho dost
Odpovedať
Velmi pekne Vam dakujem za rady. Ono ani ta kolenova metoda nepomaha, prosto tie cmuhy vidim 😑 vrrr 🤦‍♀️🤣 Myslela som ze parny cistic to tym teplom nejak zahadne vycisti 🙂 Tak sa skusim cez vikend do toho poriadne pustit s hubkou pekne na kolenach a auticka zakazem 🤭🤣 Prajem pekny vikend
Odpovedať
@sousedekovci89 su to cmuhy od tvrdeho plastu :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?