Nemozem najst zoznam prispevkov ktore som oznacil "paci sa mi to"

Kde mozem vidiet zoznam diskusnych prispevkov ktore som oznacil "paci sa mi to"? Vidim iba zoznam diskusii ktore som tak oznacil (hned to tlacidlo pri otazke/uvodnom prispevku). Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Zoznam konkrétnych diskusných príspevkov žiaľ nenájdeš nikde, vieš nájsť iba celé diskusie, ktoré takto označíš. Keď ti napíše, že uložené, znamená to, že sa uložilo to označenie páči sa mi to (nie že si si uložil ten príspevok).
Odpovedať
@janamartish Skoda :( Nejaky cas som si takto oznacoval "oblubene prispevky" aby som sa k nim mohol vratit, napisalo ulozene, tak som dufal ze niekde najdem zoznam (research pred stavbou domu). Kedze si to system pamata a je to niekde v databaze, malo by sa take nieco dat urobit. Davam hlas za takuto novu funkciu ak by bolo mozne, myslim ze by to uzivatelia stranky ocenili. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@ultrarecall momentálne si obrázky môžeš ukladať tak, že keď myšou prejdeš na obrázok, tak sa ti v ľavom hornom rohu objaví tlačidlo "Pridať do Obľúbených fotiek" -tie potom nájdeš v hornom menu -> Môj účet -> Obľúbené fotky. Prípadne môžeš využiť možnosť robiť si kolekcie - pod každým obrázkom nájdeš možnosť pridať ho do kolekcie. Kolekcií môžeš mať aj viac, tým pádom si obrázky môžeš triediť podľa témy :) svoje kolekcie potom nájdeš vo svojom fotoblogu, v pravom stĺpci (tam, kde je aj fotoportrét) :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?