Odpoveď na príspevok od ertezet:
Mňa napadlo ako to doma riešite, keď napr. jedném… @ertezet ak je vkus/životný štýl etc. zásadne rozdielny, pýtal by som sa, kde som bol pri výbere partnera. A áno, stavba domu v niektorých prípadoch končí rozvodom. Niektoré páry si to delia: on rieši technické otázky a ona esterické (stereotyp).Odpoveď na príspevok od gadefox:
@ertezet ak je vkus/životný štýl etc. zásadne roz… @gadefox môže sa stať, že časom zmeníte názor :D napr. u nás sme boli rozhodnutí pre väčšinu plochy - trávnik, ale ako som si začala pozerať veci ohľadom záhrady a ako by sa to dalo inak, ja už mám iný názor :D a zatiaľ sa nerozvádzame :D len musím nechať aspoň nejaký trávnik:DOdpoveď na príspevok od ertezet:
Mňa napadlo ako to doma riešite, keď napr. jedném… @ertezet hovori sa, ze stavba je na rozvod. nieje to daleko od pravdy.Odpoveď na príspevok od janka_266:
@gadefox môže sa stať, že časom zmeníte názor :D … @janka_266 ak si odmyslíme rôzne Dominy, Xantipy s bičom v ruke alebo tvrdohlavých mužov (nech to máme vyvážené), vzťah je primárne o kompromisoch ,)