Aku skrutkovacka lidl

čo na to poviete ? http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?acti... má to zmysel kúpiť ? stavba rod. domu - napr montáž izolácie v podkroví, konstrukcie pod sadrokarton a pod.
Odpovedať
Všetko čo píšeš plus oveľa, oveľa, oveľa viac som urobil so starším cca 2j ročným modelom. Dokonca som s ňou vyvŕtal pomocou špecidiamantovým vrtákom kopec dokonalých dier do gress-u v kúpeľniach !!! :-) .... a stále funguje rovnako ako fúra iného náradia od nich kupovaného s vedomím, že ak dostaviam nahádžem to všetko do najbližšieho kontajnera. Investícia sa mi vrátila x-násobne a doteraz som nevyhodil nič, stále fungujú, z čoho má najväčšiu radosť junior, lebo má kompletne vybavenú dieľničku. Profi náradie ako WURTH to asi nie je, no na to čo píšeš poslúži. Parkside je "farma" Bosh ak sa dobre pamätám.
Odpovedať
no myslel som aj či bude mať "silu" na uťahovanie, v lidl boli aj silnejšie s 20v aku a pod. Zaujímave že moment mali podobný. Tento má len rukoveď bez toho veľkého aku dole - http://parkside.6f.sk/2016/10/25/aku-... neviete či, kde a za kolko sa tam dá dokúpiť akumulátor ?
Odpovedať
@tino2 ... ja mám s tým AKU dole. Cez nejaký web som si kúpil za 14 EUR záložný, no zahodil som ho, lebo nefungoval. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ta baterka je tam slabsia 12 V pockaj budu aj silnejsie ja som kupil s 16 V 1500mAh a spokojnost,jeden problem je ze su iba s jednou bateriou
Odpovedať
Tuto skrutkovacku mame A spokojnost pouziva sa uz na stvrtom dome. Salungi sadrokarton drevo .... Myslim ze ju mame uz 4 rok. A bez ptoblemov. A pouzivame aj metabo to je uz silnejsia masina ale priklad ked idem k naradiu vidim vedla seba metabo ci lidl beriem co je blizsie. Od parkside mame aj vrtacku aj kladivo. ... Spokojnost. Ak stavas dom odporucim ti dve aku.
Odpovedať
Akurat sa na nu pozeram :-) Kupil som si ju zo zaluby v naradi ;-) Nie je taka ergonomicka v drzani ako 20v i nie je tak vyvazena koli absencii tazsej baterie. Vykon je dostatocny. Kup a do 30 dni mozes vratit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
3 roky zaruka vravi za vsetko. Ja mam nieco podobne sice je to vrtacka Fieldman 810W ,pouzivam ju dost a uz piaty rok bez problemov a stala 19,90€ no nekup to
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?