...ako ste ,,riešily"závesy a žaluzie na šikmch oknách

...zdravim všetkych ...prosim vas ako ste riešily žaluzie a závesy v podkroví,kde jedna strana okna je skosená,a garníža by tým pádom končila cca 30cm pred koncom okna ...a aj žaluzie,ako sa to robi? ...nemam foto z vnutra,preto len foto z vonku. ...ak mate detail foto ,bol by som vďačný...teda manželka...(...já bych tam zaháknul kludne SK vlajku😚)
Odpovedať
Profilova fotka
@radusko01 skus popozerat, co mi na googli vyskocilo, mozno vas nieco zaujme 🙂 https://www.google.com/search?q=skose...
Odpovedať
Profilova fotka
a co takto tie den a noc? par krat som ich videl uz aj na stresnych oknach, podla mna to tam ma asi nejaku tu kolajnicku
Odpovedať
skusim pogooglit,diky obom
Odpovedať
u rodičov to máme tak, že žalúzia začina na spodnej hrane šikmej časti a vrch je nezakrytý. dá sa s tým prežiť v pohode aj na južnej strane. pokiaľ ide o garnižu, tu máme "koľajničkovú" normálne uchytenú do stropu. Najťažšie na tom celom potom je správne pripraviť záclonu aby v tej šikmine neutekal jej dolný koniec mimo roviny. Ale odporúčam sa obrátiť na "špecializované" predajne- t.j. také kde predávajú aj obšívajú záclony, zvyčajne ponúkajú že zrealizujú celú montáž "koľajničky" vrátane prípravy záclony na mieru 🙂 .
Odpovedať
Profilova fotka
Bude to musieť byť atypické tienenie ale isto sú firmy, ktoré vyrábajú aj také tienenia na okná. Treba fakt len pogoogliť, pobehať nejaké predajne a hneď budeš múdrejší.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?