Zuno pre študenta ?

Mam 16 rokov a nasiel som si brigadu kde potrebujem ucet kde my budu posielat peniaze,tak moja otazka je ze ci si mozem zalozit Zuno ÚČET sam aj ked mam 16 rokov a obciansky preukaz.
Profilova fotka
a co tak vyuzit inu banku napr. VUB a je viacero bank co maju ucty pre mladych studentov staci potvrdenie o dennom studiu bez poplatku maju siroku siet pobociek a bankomatov... a budujes si historiu ak by si chcel niekedy v buducnosti poziadat o uver a pod... pripadne ak vies ze s peniazmi nebudes chciet hybat .. tak si zaloz stavebne sporenie...
http://www.financnahitparada.sk/bezne... tebe by sa oplatila mBank, alebo Fio, tam to maž zdarma, ale i v iných ako študent je min. poplatok alebo tiež zdarma, za vedenie učtu. Mne sa zda, že v tvojom veku je nutný i rodič, ale nie som si ista copy: Všeobecné rady: K založeniu študentského účtu potrebujete dva preukazy totožnosti a potvrdenie o návšteve školy. O poplatkoch za služby sa informujte prostredníctvom sadzobníkov alebo na pobočke, nikdy nie z reklamných letákov.
@marcozuno Na to, aby si si mohol otvorit UCET v ZUNO musis mat osemnast rokov. Takze si budes musiet este chvilku pockat :)
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
trosku o inom ale mna by zaujimala STUDENTSKA POZICKA .... ci mate skusenosti, s ktorou bankou a za akch podmienok
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?