Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas,akozostim meno majiteľa podľa ŠPZ @matejb96 Nezistis.Vie to iba policia,popripade poistovna v ktorej je poistene.Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas,akozostim meno majiteľa podľa ŠPZ @matejb96 opytaj sa AIOdpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas,akozostim meno majiteľa podľa ŠPZ @matejb96 https://www.overenie-vozidla.sk/ziste... ... ale je to za 15 € 🙂Odpoveď na príspevok od petersd:
@matejb96 https://www.overenie-vozidla.sk/zisteni… @petersd čitaj s porozumením a nie len nezmyselne napisať somarinu ;)Odpoveď na príspevok od petersd:
@matejb96 https://www.overenie-vozidla.sk/zisteni… @petersd Vy tam na tom východe už konečne prestaňte slopať, lebo potom tu len sprostosti vypisuješ.🙈Odpoveď na príspevok od stavbarik123:
@petersd čitaj s porozumením a nie len nezmyselne… @stavbarik123 ty si tu este kratko ze?Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@stavbarik123 ty si tu este kratko ze? @cukrik25 kratko z časového hľadiska, ale dosť dlho na to, aby som si všimol a zapamätal niektorích prispievateľov a ich príspevky 😂Odpoveď na príspevok od mato981:
@petersd .....zistenie adresy majiteľa za 15 Eur?… @mato981 Nehovor o niečom, čo si si neoskúšal.... Najprv skús a potom sa tu podeľ so skúsenosťou...Odpoveď na príspevok od stavbarik123:
@petersd čitaj s porozumením a nie len nezmyselne… @stavbarik123 Ty čítaj s porozumením a nie plácnuť debilitu, na ktorú Ti ďalší debili ešte aj dajú lajk iba preto, že môj nick je pre nich ako červené súkno pre býka. ... Definuj, v čom je to somarina ? Platí to aj pre Teba @chinatech ... inak, prišiel si si tiež kopnúť, lebo že Východiar ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@stavbarik123 Ty čítaj s porozumením a nie plácnu… @petersd keby si si aj ten článok , ktorý si dal link prečítal, zistil by si, že v SAMOTNOM článku, ktorý si poslal je uvedené citujem: ".... Dopravný inšpektorát má z pochopiteľných dôvodov zo zákona zakázané poskytovať osobné údaje majiteľov vozidiel v evidencii. Inšpektorát vám pri overení ŠPZ poskytne len informácie o samotnom vozidle. To isté platí aj o stránke www.overenie-vozidla.sk. Overením ŠPZ sa teda svojej náhrady škody určite nedopátrate. " - hej, to je presný text z linku k veci , ktorý si poslal. Len keby si to čítal... Ak chce autor zistiť meno za účelom śkodovej udalosti (PZP), treba osloviť poisťovňu atď.. Ešte raz v jednoduchosti aby si pochopil - údaje z ŠPZ nevydá ani inšpektorát, ani daná stránka , ktorú si poslal s nevedomím, že za 15 Eur dostaneš údaje majiteľa vozidla. Za 15 Eur získaš základny výpis vozidla histórie vozidla ako napríklad VIN, nejaké najazdené kilometre, škodové udalosti atď. Nie meno a adresu vozidla. Prajem pekný deň.Odpoveď na príspevok od petersd:
@mato981 Nehovor o niečom, čo si si neoskúšal....… " @mato981 Nehovor o niečom, čo si si neoskúšal.... Najprv skús a potom sa tu podeľ so skúsenosťou..." @petersd pohoda, ja s tým mám skúsenosti, nefunguje to tak :) Nerozčuľuj sa, proste si sa zmýlil, chcel si pomôcť ale svet funguje inak. Nevadí netráp sa, stáva saOdpoveď na príspevok od stavbarik123:
@petersd keby si si aj ten článok , ktorý si dal … @stavbarik123 Neorientuj sa iba podľa toho, čo čítaš na verejnej dostupnej info... Viem, že donedávna podobné služby fungovali. Nedá sa všetko dať na bubon. Na vojenčine sme mali všade rozvešané tabličky: "TICHO! NEPŘÍTEL NASLOUCHA!" Ale OK,.... neurážam sa. Veď iba debatujeme :)Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas,akozostim meno majiteľa podľa ŠPZ @matejb96 ak ti urobil škodu a ušiel tak si mal volať políciu, či?Odpoveď na príspevok od petersd:
@stavbarik123 Neorientuj sa iba podľa toho, čo … @petersd tak potom ak to bude tak, @matejb96 ti pošle určite s radosťou 15 Eur a dodaj mu, čo chce, podľa toho čo tvrdiś :) On bude mať radosť a ty dobrý skutok - win win situácia. Či..?Odpoveď na príspevok od stavbarik123:
@petersd tak potom ak to bude tak, @matejb96 ti p… @stavbarik123 A Ty si čo? Jeho hovorca, že vravíš zaňho ? Inak, ja som zlý človek, nerobím dobré skutky! 😉 A už vôbec nie anonýmom! (ukrytým za vymyslené nicky) (ale až raz niekey si potrasieme osobne rukou a v nejakej Eperii vypijeme vedno kávu, vtedy rád pomôžem) 😉