Pri spodných skrinkách preferujete, aby inštalácia bola viditeľná, alebo skrytá za chrbtom?

Profilova fotka
Možno trošku technickejšia ale veríme že sa s ňou popasujete :) . Využitie priestoru spodných skriniek: Vyberiete si skrinku s hĺbkou až po stenu, s tým, že v niektorých prípadoch budú viditeľné inštalácie, alebo radšej skrinku v ktorej bude všetko schované za chrbtom?
@matej_decodom Asi prilis technicka otazka na mna, ale ak je to skarede, tak nech sa to skryje. :-D
zaleži od inštalacie, t.j veľkosti a prevedenia. nie všetko sa da skryť a ak to ma byť viditeľne, tak nech to nie je rušive
Profilova fotka
@izabelkas haha takže za chrbtom? Mne sa to zdá tiež lepšia alternatíva (som rád že sme sa zhodli ;-) ) ale samozrejme 100 ľudí 100 chutí..uvidíme ako sa vyjadria ostatní :-)
@matej_decodom Ano radsej o kusok skrinky menej, ako sa pozerat na technicke veci, ale tak zalezi ako by to vyzeralo. :-)
@matej_decodom podľa toho aká je to inštalácia k niektorým sa treba dostať rýchlo uzáver plynu, vody. ak ich zakryť tak označiť
Ake viditelne instalacie? kto sa uz len pozera niekam za smetny kos ci su tam nejake trubky? A ze je nieco strcene v zasuvke mi nevadi.
Profilova fotka
zalezi o aku instalaciu ide. Napr. my mame doma 380 vypina na varnu dosku za suflikmi - dostaneme sa k nemu az ked vyberieme suflik, co ale nie je problem. Takze ju nevidno vobec. Pod drezom asi tazko schovate instalaciu, to by sa prislo o vela priestoru, takze tam si radsej kazdy necha tu instalaciu viditelnu, aby sa k tomu lahko dalo dostat, a hlavne ak zacne napr. kvapkat vodovod, alebo sa pokazi umyvacka, nech si to kuchar/ka vie vypnut rychlo niekde dole... Co sa tyka napr. rury, mikrovlnky a chladnicky, tak to mame pekne skryte v 1 skrinke jedno vedla druheho, cize nie je problem to raz dva vytiahnut zo zasuvky ak by sa nieco stalo(kamaratom teraz napr nedavno vybuchla nova mikrovlnka o 5tej rano sama od seba, tak mali radost :-D ). Ak by bol plyn, tak je tiez lepsie, aby sa dalo ku kohutiku dostat, lebo co ak sa napr. bude spotrebic menit... Co sa tyka ale napr. vodovodnych a plynovych trubiek ako takych (bez kohutikov), tak je to v podstate vacsinou vecou toho, ci clovek ma dost miesta v kuchyni a moze si dovolit dat sololit az pred trubky... Stretla som sa s tym, ze casto sa predavaju spodne skrinky o hlbke 60 cm a doska ma max. 63 cm a je problem zohnat hlbsiu dosku, aby sa spodne skrinky akoby "predsunuli" a schovali sa instalacie, resp. potom sa predavaju spodne skrinky s hlbkou 40 cm co je uz fakt skoda taky priestor vzadu nevyuzit...
Profilova fotka
@dannyelle tak klobúčik dole pred vami! Vidieť že sa vyznáte ;-) A máte pravdu záleží to aj od ľudí ako im to nielen esteticky ,ale aj funkčne vyhovuje :-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?