Ahojte,
od zajtra 18.10.2011 spustime novu kampan na Modrejstreche - Mesiac s tepelnými čerpadlami Panasonic. Pocas 3 tyzdnov bude s vami komunikovat autorizovany technik produktov Panasonic Aquarea. Znacka Panasonic Aquarea vyraba tepelne cerpadla.
Temy, ktore pre vas pripravili budu:
Co vsetko by ste chceli vediet o tepelnych cerpadlach
Ake tepelne cerpaclo je vhodne pre vas dom
Ako pripravit vas dom pre instalaciu tep. cerpadla
Verime, ze tieto temy budu pre vas dobrym zdrojom informacii z prvej ruky. Ak mate navrhy, o com by ste chceli v ramci kampane diskutovat, pokojne to pridajte tu.
Zaroven ak mate akekolvek otazky ku kampaniam tohto typu, pytajte sa ma.
Par zakladnych informacii o kampani Mesiac s...
- kampan je komercna sluzba pre firmy, kde firma si prenajme medialny priestor vo fore a fotoblogu.
- temy v kampani mozu vytvarat aj samotni uzivatelia modrejstrechy (temy maju byt v kontexte temy, co napr. v tomto pripade su tepelne cerpadla znacky panasonic Aquarea)
- v ramci kampani platia rovnake pravidla ako v inych temach (temy spravuje admin stranky, ak narazite na porusovanie pravidiel kontaktujte jeho)
- za firmu vystupuje oficialny login - panasonic_sk (s tymto loginom je spojeny komercny fotoblog)
- prispevky vlozene do fotoblogu - panasonic_sk v nom zostavaju aj po kampani. Po kampani uz vsak nemozem pridavat nove prispevky.
- po ukonceni kampane sa temy uzamknu a premiestna do kategorie vo fore Modrastrecha.sk
Pytajte sa, co vas zaujima.
Pekny den,
Martin
Asmira Team
@martinjasen Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať na jednu otázku. Mám nick profesionála "suffo", mám radne zaplatené a nachádzam sa medzi profesionálni. Vidím že ostatný profesionáli prispievajú do fora, ale mňa stále dáva že prihlásiť sa.
Ďakujem
@domen Pekny den, prezentacia sa urcite zobrazuje, nenasli sme ziadny problem, zeby to bolo inak. Kolegyna vam napise a skusime zistit v com je problem.
@martinjasen myslim, že problem je v tom, že ked si ako prorfesional vyhladam nieco vo fore (myslim starsiu temu a tak) tak ma automaticky prehodi z modrej strechy pro na modru strechu - ked tam chcem potom prispiet pise mi aby som sa zaregistroval - este som neprisiel na iny sposob ako sa prekliknut do tej temy z MS na MS pro priamo - len tak manualne vyhladat po strankach na pro. Neda sa to presmerovat tak aby vyhiadavanie vo fore fungovalo aj pre pro cez MS pro? Dufam ze som to napisal zrozumitelne :-)
@cubica Ano, vieme o tom probleme. Vyhladavanie pre nas robi google a ten nedokaze vytvorit pro linky pre Profesionalov. Snazime sa to nejak odstranit, ale zatial je to problem. Do buducnosti chceme, aby sa PRO mohli prihlasovat z normalnej stranky a tym by sa to vyriesilo.
Rada, ak si otvoris temu a hodi ta na normalnu stranku, prepis v linke modrastrecha.sk/... na modrastrecha-pro.sk/.. . Chapem, ze je to divne, ale zatial ti neviem nic lepsie odporucit. Pokusime sa to vyriesit lepsim sposobom.