Expres súťaž o kávovar Tassimo. Pridáš sa?

Profilova fotka
Poznáš kuchyne Oresi? Môžeš vyhrať štýlový kávovar. S fotogalérie kuchýň na www.oresi.sk sme vybrali 3 kuchyne a z každej z nich sme spravili malý výrez. Kto prvý odhalí názvy kuchýň dostane od Oresi tento kávovar. Správnu odpoveď píš v tvare: Oresi express: 1-názov prvej kuchyne, 2-názov druhej kuchyne, 3-názov tretej kuchyne Prajem veľa štastia, ale pozor, obrázky môžu byť otočené. Majka :-)
Oresi express: 1-classic, 2-avorno, 3-VIQTORY
Oresi express: 1-Dolti Classiq, 2-Oresi Avorno, 3-Oresi Samoa
Oresi express 1-dolti classiq 2-latea 3-dolti viqtory Nie som si ista, ale za pokus nic nedam :-)
Oresi express: 1-Dolti Classiq, 2-Oresi Avorno, 3-Oresi Samoa
Oresi express: 1- classiq, 2-Avorno Toscana, 3-viqtory
Oresi express: 1-Dolti Classic, 2-Oresi Avorno, 3-Oresi Samoa
Profilova fotka
Oresi express: 1- Dolti Classic, 2- Avorno, 3-Viqtory
Oresi express: 1-CLASSIQ, 2-Toscana, 3-VIQTORY
Profilova fotka
Oresi express:1-DOLTI CLASSIQ,2-Oresi Toscana,3-DOLTI VIQTORY
Oresi express: 1-CLASSIQ, 2-Toscana, 3-VIQTORY
Oresi express:1-dolti classiq,2- Toscana,3-dolti viqtory
Oresi express: 1-CLASSIQ, TOSCANA, 3-DOLTI VIQTORY ale myslím, že sme všetci naleteli :-)
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Oresi express: 1-CLASSIQ, 2-TOSCANA, 3-DOLTI VIQTORY
Oresi express: 1. Dolti Classic, 2. Oresi Avorno, 3. Oresi Samoa :)
Profilova fotka
Oresi express: 1.DOLTI CLASSIQ, 2.AVORNO TOSCANA, 3.DOLTI VIQTORY
Oresi express: 1-DOLTI CLASSIQ, 2-Oresi Toscana, 3-DOLTI VIQTORY
Profilova fotka
Oresi express: 1-CLASSIQ, 2-Toscana, 3-VIQTORY
Oresi express: 1-classiq, 2-toscana, 3-entiq
Profilova fotka
Oresi express: 1-DOLTI CLASSIQ , 2-Oresi Toscana, 3-DOLTI VIQTORY
Profilova fotka
1-CLASSIQ, TOSCANA, 3-DOLTI VIQTORY
Oresi express 1CLASSIQ 2 TOSCANA 3 DOLTI VIQTORY
Profilova fotka
Ahojte, dnes zastúpim moju kolegyňu z Trnavy ja. Pozerám, že súťaž sa nám naozaj pekne rozbehla a aj keď sa volala expres potrápila vás celkom dosť. Prvý obrázok sme zvolili zámerne jednoduchý čo aj vidieť na okamžitých správnych odpovediach. Tretí bol tiež menej náročný, nakoľko v ňom bolo vidieť ľahko rozpoznateľný digestor spolu s kuchynským dvierkom. Najťažší bol druhý, ktorý bolo treba pracne vypátrať v našej fotogalérii. Máme tu teda víťaza a je ním @inocentcent ktorému sa ako prvému podarilo správne rozpoznať všetky kuchyne. Gratulujeme! :-) Pre zopakovanie sú správne odpovede nasledovné: 1-Dolti Classiq, 2-Oresi Toscana, 3-Dolti Viqtory. Pripájame aj obrázky pre tých, ktorým sa správne odpovede aj napriek snahe nepodarilo rozlúsknuť. Takže ešte raz gratulujeme a poprosím víťaza nech mi do internej pošty napíše na seba kontakt. Spojíme sa s vami pre odovzdanie výhry. Ale pozor! Súťaže s Oresi pokračujú a už o niekoľko hodín tu pribudne ďalšia o ešte lepšiu výhru :-)
Profilova fotka
Milí přátelé, gratuluji vítězovi! Jeden obrázek byl opravdu těžký a i náš vítěz se s ním musel pěkně poprat. Přečtěte si, co nám o tom napsal do interní pošty: Prvý obrázok bol jednoduchý, počas určovania druhého sa mi podarilo určiť tretí obrázok a druhý som mal riadny problém spárovať, tak som to vzdal. Po hodinke som sa vrátil na stránku, že popozerám čo napísali súťažiaci predo mnou, že pozriem obrázok č.2 čo sa mi nepodaril nájsť a aká je vlastne správna odpoveď. Ich odpovede mi nesedeli. Pomyslel som si , že to nemôže byť správna odpoveď a to ma opäť nakoplo v párovaní. A tak som sa znova pustil do vyhľadávania, porovnávania obrázku č.2 a po opakovanom prejdení všetkých kuchýň to vyšlo. :). Vidíte, že je nutné velmi pečlivě zkoumat všechny obrázky. Zvu vás všechny do druhého kola naší expres soutěže. Najdete ji v samostatném fóru. Cena je skvělá. Nový typ remosky, tedy vařícího a pečícího hrnce v hodnotě 3 tisíce korun, takže asi 111 euro.
este bude sutaz?
Profilova fotka
Přátelé, tady je oresi_dusan. Opět jsem se musel přihlásit přes jinou identitu a to jen proto, abych sem ještě mohl dát zprávu, že výherce tohoto soutěžního kola Inocentcent si dneska ve studiu Oresi v Nitře vyzvedl kávovar, který vyhrál. A tady je jeho fotka. :-) Tak ať si tu kávičku dlouho užíváte!
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?