O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Je mozne mat vsetky siete v jednom kolektore?
Pozdravujem vsetkych, potreboval by som ziskat aspon rychly prehlad o moznostiach dotiahnutia sieti…
juraj15
Pred 7 rokmi
7
Cena za pomocné práce na stavbe domu
Prosim Vas kolko ste platili za pomocne prace ked Vam robili napr. rodina alebo znamy a doniesol si…
roman_x
Pred 7 rokmi
15
Susedia nám berú vodu na čierno
DObrý deň, chccela by som sa opýtať ako postupovať, ked nám susedia bberu vodu su totiz to na čiern…
matismo
Pred 7 rokmi
1
2
43
Posudok na strechu - je to ok?
Poradite.takyto posudok nam bol vypracovany.nejsom celkom presvedcena ci je ok.povolil skridlu po u…
barbara088
Pred 7 rokmi
6
Čím špárovať styk obkladaných stien so stropom?
Co som sa pytal majstrov tak maju rozne nazory na to ako sparovat obkladane steny so stropom. Sten…
radoslavc
Pred 7 rokmi
12
Zasklenie loggie posuvným systémom v Bratislave
Ahojte, chceme zaskliť loggiu švédskym posuvným systémom. Máte skúsenosti s uvedeným typom zaskleni…
monikol
Pred 7 rokmi
8
Kde zohnať kamene na palisádu zo skaliek
Ahojte, chcela by som sa opytat kde by som zohnala take kamene alebo skalky ako na obrazku?? Som z …
andyno
Pred 7 rokmi
2
Bungalov Cornelin - váš názor na projekt
Dobrý den, prosím o váš názor na tento bungalov, orientace na pozemku viz foto.Určitě bych přepr…
monima1
Pred 7 rokmi
13
sponzor fóra
Pohnutá krokva o cca 1cm - je to závažný problém?
po roku od postavenia som zistil ze 2 krokvy v stite sa pohli o cca 1 cm do hora, vytiahlo normalne…
foox
Pred 7 rokmi
9
Hlinìkovè terasovè dvere a ich mìnus
Rozhodli sme sa, že dàme hlinìkovè terasove dvere a povedali nàm, že nebudeme na to môcť dať znùtra…
petom85
Pred 7 rokmi
1
Odstránenie bordúry zo sadrok.steny
Ahoj, ako dostrániť papierovú bordúru zo sadrok.steny? Nebola samolepiaca, viem že nejaké priložené…
malujemeke
Pred 7 rokmi
4
Okná s výškou 2,5m - naozaj len bez záruky?
To mi naozaj žiadna firma nedodá 2,5m vysoké okná? Vraj mi na takú výšku nedajú záruku. Jedine to …
dusantt
Pred 5 rokmi
22
Ahoj,poznáte šikovných a spoľahlivých elektrikárov na novostavbu? GA, NR, TT, HC, SA. Ďakujem
Keďže od jedných čakám na vypracovanie ponuky už od apríla a komunikácia skapala, skúšam to touto c…
patriky
Pred 7 rokmi
5
Terran škridle - nákup priamo zo skladu z Vlčian
Ahojte Chcela by som sa spýtať či ste náhodou niekto kupoval priamo z Vlcian,kde sa vyrába terran…
nikuska1908
Pred 7 rokmi
1
Komíny Schiedel vs. Leier - rozdiely
Prosím poraďte: rozdiely medzi komínom zn. Schiedel a Leier... potrebujeme jeden na krb a druhý na …
slavoslav
Pred 7 rokmi
3
Umývadlová skrinka a umývadlo - predávajú sa aj samostatne?
Ahojte majstri. Chcel by som sa odborníkov opýtať, hlavne kto stým má skúsenosti :) Máme doma kl…
tomasyno
Pred 7 rokmi
15
Zateplenie podlahy polystyrénom - fotonávod
Ahojte, videl som u viacerých v albumoch celkom pekné detailne foto so zateplovania podlahy polysty…
janol
Pred 7 rokmi
1
Perovskia - skúsenosti s pestovaním
Zdravim, chcela by som sa opytat, ci mate skusensot s Perovskiou,nerastie vzpriamene ale taha sa po…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
2
Hliníkové vs. plastové terasové dvere
Chcela by som vedieť či terasovè dvere dàvate hlinìkovè či plastovè. Akè máte skùsenosti?
linear324
Pred 7 rokmi
10
Poradte ohladne kotla na peletky
Prosim vas pomozte mi pre ktory kotol by ste sa rozhodli vy? Rozhodujem sa medzi dvoma a to od atm…
ostrozovic
Pred 7 rokmi
27
Je treba ku kolaudácii mať zateplený dom?
Ahojte. Poradi mi niekto ci treba ku kolaudacii mat zatepleny dom? Citam tu, ze niekto ma niekto n…
megdesign
Pred 7 rokmi
21
Firma Lextav - máte skúsenosti?
Dobry den, mate prosim niekto skusenosti s firmou Lextav - interierovy dizajn a realizacia? Vopred…
vvia
Pred 6 rokmi
10
Plynový kotol spolu s kotlom a tuhé palivo do bungalovu - dá sa
Dobrý deň, ideme stavať RD (v r. 2019) a chceme mať plynový kotol aj kotol na tuhé palivo. Krb/pec …
jblaze
Pred 7 rokmi
27
Treba pri novostavbe nopovú fóliu?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či treba pri novostavbe nopovku. Stavebník povedal, že netreba. …
miroslav33
Pred 7 rokmi
5
Hladam firmu na sadrokarton PB bungalov 130m2
Komplet strop na vaznikovy krov Volat na 0915331752
katka6161
Pred 7 rokmi
2
Brúsenie terazza - odstránenie lepidla
Zdravím, budeme v paneláku rekonštruovať schodisko z terazzo na ktorom je 40 rokov nalepený gumolit…
juraj867
Pred 7 rokmi
1
Zavlaha - ako cerpat vodu zo studne
Viem ze tu je dostatok tem o tomto ale ja mam taku specificku.... Mam v studni spravenu pripravu n…
y2k
Pred 7 rokmi
21
Uzemne a stavebne -> 2x vyjadrenia sieti?
ak som dolozil k uzemnnemu vyjadrenia vsetkych sieti, je niekde v zakone napisane, ze znova musim k…
rocco1968
Pred 7 rokmi
1
Kruhové sedenie v knižnici
Ahojte. Taketo nieco sa mi strasnr paci, ale netusim ako to vyrobit bez toho, aby som minula len na…
svetlanik3
Pred 7 rokmi
23
Profit-nabytok - skúsenosti
Máte sedaciu súpravu vyrobenú v profit-návytku? Veľmi by ma zaujímali vaše skúsenosti, keďže vyberá…
frlanka
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1424
1425
1426
1427
1428
…