Vývod digestora - ako to spraviť?

Chcem od vas radu. Dnes mi vrtali dieru na digestor. A moja dilema je mam bungalov a dieru mam asi 20cm od podasia tak mi to vyslo. Ale sa bojim ze ked dam na stenu tej rury nejaku mriezku ci nebudem mat spinave podasie a fasadu ked bude zapnuty digestor a para a mastnota mi bude stekat po omietke a podasi. Nechcem mat hned spinavu fasadu. Alebo vytrcit nejaku ruru von aby mi to neslo na podasie ale ked mam 1,10cm siroke to podasie. Ak ste to niekto alebo to mate tak urobene tak mi poradte teda ci to tak mozem dat alebo nejako inac. za kazdu dobru radu vam dakujem. A bez blbych pripomienok.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam vyvod z digestora 1cm pretrcajuci a nespini fasadu a momentalne som tam postavil zastresenu terasu a nevadi to Co je podasie??? A kedze bez blbych poznamok tak ten ypsilon v digestore nebudem soominat
Odpovedať
@wolodymyr to bude podbitie. tych Y je tam az az :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@14054 na Slotovo az privela :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@atak77 nejsu iba nevedia ako" vytrcit niaku ruru " majuu dilemu
Odpovedať
Vybrane slova po D. Dyg, dyka, dylino, dygestor, dylema, :D
Odpovedať
@keldon zabudol si na "Dyparpl" :-D
Odpovedať
bude to uplne paradne vyzerat, ak bude trcat nIaka rura z mura. Fasada nebude hneT spinava, ani nic mY nebude po nej stekat, ale esteticky vyraz asi na tej urovni ako dYgestor a dYlema Toto sa neda prejst bez pripomienok, mozno ich autorka zaradi medzi blbe ale co uz.... A teraz fakticka pripomienka. Rura je blbost, staci obycajny vyduch na fasadu s kvalitnou dobre tesniacou spatnou klapou.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja vzdy premyslam aka generacia gramotnych deti vyrastie takýmto matkam. Ci ucit sa s detmi budu babicky?
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb asi rovnaka ako dnesnym.30tnikom na juhu sk co.nevedia spisovne slovensky ale citia sa utlacany lebo nedostanu dobru pracu .. najlepsie za okienkom v banke s mondokovanim... ale ani za toho krista ich im to nevysvetlis :-(
Odpovedať
dakujem vam za odpovede a pripomienky musim sa v tej slovencine polepsit.
Odpovedať
@keldon .. Po D dilino, diskotéka, a hlavné vybr. slovo diškrimináčia... :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@wolodymyr Vietnamec došiel do Štúrova na jarmok a hľadá si nejaký stôl na predávanie...Pýta sa prvej na jarmoku a ona odpovedá že "nemértem" /nerozumiem/ a to sa opakuje asi 4x kým sa nenasral a vyskočil na stôl a zreval.... Kitta Pána Boha na Ťlovensku po Ťlovensky!!!!!!!! :-D :-D Asi tak, ale neboj sa že nevedia, len nechcú ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@keldon @cina1 tak teraz som sa pobavila :-N :-N :-N
Odpovedať
Videl som vyvod digestora na fasade realizovany len mriezkou. Po case sa mastne dostalo na fasadu, asi ked fukalo kvapku za kvapkou. Rozpilo sa to a nasiaklo az do steny, majitel sa toho nevedel zbavit. Preto ja rozmyslam ruru nechat trcat aspon 5cm.
Odpovedať
Profilova fotka
Podobna tema sa tu uz riesila: http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr ked uz, tak uz : citia sa utlacani!!!!nie utlacany :-)
Odpovedať
@svetlanik dik neni som tu sama .
Odpovedať
@petka456 ..neboj sa vieme, že nie si tu sama.. :-D
Odpovedať
@technik007 dakujem za pochopenie . :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlanik na tri piva ale dobree
Odpovedať
Profilova fotka
Rada by som diskusiu vrátila do jej pôvodnej témy a prosím diskutujúcich, ktorí vedia a sú ochotní poradiť, aby sa vyjadrovali k téme a k problému, kvôli ktorému bola diskusia založená. Na pravopisné a gramatické chyby ste už zakladateľku upozornili, niektoré som jej v úvodnom príspevku upravila, a teraz je na mieste diskutovať k veci. Zakladateľka @petka456 bude určite veľmi vďačná za každú užitočnú radu, odporúčanie či skúsenosť :) Ďakujem, krásnu nedeľu prajem! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, vidim ze sa to tu schyluje ku....ale rad by som si tiez nechal poradit :) Mam vyvedenu od dygestora hlinikovu flexiruru cez obvodove murivo. No kedze je uz chladnejsie zraza sa mi teplo na vnutornej strane flexirury a tecie mi dole dygestorom. Viete mi poradit ako to odstranit. Este nemam namontovanu spatnu klapku, no myslim ze to mi ajtak velmi nepomoze. Este spomeniem....tu flexiruru mam orosenu zo strany interieru na jej povrchu (obvode). Vopred vdaka za rady.
Odpovedať
@petka456 riesilo sa to tu niekde na forume uz. Viem lebo aj ja som to hladala. Existuje taka koncovka co zabrani tomu aby to islo na podbytie ale skor dole. Treba to tu niekde najst. Vraj sa to da kupit aj v Hornbachu..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?