Vodovod-vnutorne rozvody

Zdravim nema niekto nejaku fintu ,radu ako spravne a hlavne kolko namotat vodarenskej nite na zavit (predpokladam v smere zavitu) aby nekvapkala?Alebo nejake videjko ako je to najelspie robit,nemam z toho istotu nikdy ke to robim.. A ci je to ine napriklad pri prechode plast-pozink,momentalne robim zahradne cerpadlo a furt to niekde zakvapka .Dakujem za nejaku radu. ;-)
Odpovedať
Odpucam hlavne kupit dobru nit. Mne aj monterom co som sa pytal tak nikdy neprepustala nit Loctite. Je na nadobke aj navod. Drzi na 100%. Omylom som najprv kupil aj wurt ale tam mi vecsia polovica zavitov stale prepustala.
Odpovedať
Profilova fotka
tuto dava chlap taku pasku - pozri cca od 5,00 minuty ahoj http://www.youtube.com/watch?v=4sT_wf...
Odpovedať
Profilova fotka
@ninaclaudius tato paska je bezna v Uk no nerad ju pouzivam. Neni to na 100%. Ako je uz vyssie spominane, spolahnut sa da jedine na Loclite. Treba ju natocit v smere zavitu ani vela ani malo :-)
Odpovedať
Na tubách s niťou je väčšinou napísané koľko nite na aký závit. Pásku už 15 rokov nepoužívam, je to drahé a strašne nepraktické. Nite sa môže dať kľudne aj viac, prebytočná sa vytlačí
Odpovedať
A pokiaľ sa dá, tak vždy konope... :-D To ma ešte nikdy nesklamalo...
Odpovedať
@jordyl loctite mam nit stou so mrobillen neviem presne kolko jeje treba bo si myslim ze aj ked sa da vela tak sa zasucha,problem je najme u prechod plast pozink cez vikend to rozoberem a urobim znova ale chel by som to urobit raz aporiadne bo vzdy treba aj vodu vypustit ;-)
Odpovedať
@ninaclaudius paska bola aj kcerpadlu ale omotal so mju celu co tam bola aj aj tak mala volu to som ani neskusal neverim velmi paske(ale mozno som len zle robil) ale dakujem za radu.
Odpovedať
nasiel som videjka ja na loctite hadam to odkukam :) http://www.youtube.com/results?search...
Odpovedať
Profilova fotka
aha, no prakticke skusenosti nemam, len som to tam videla, ze to daval, ked sme my robili, davalo sa konope klasika ahoj
Odpovedať
@ninaclaudius nevadi dakujem aj tak aspon so mnasiel videa o loctite len asi musim prist na spravny pomer bo predsa len doteraz som robil viacmenej len polcolky a teraz mam problemi s colkami predsa len tam su hlbsie zavity tak budemm usiet davat viacej len ma zaujimalo ci motaju ludia len dnuka po zavitoch alebo krizom hocijak. Ahoj.
Odpovedať
@vader100 natocit to mozes hocijako, aj viacej nite nevadi, len daj pozor aby ju nezosmyklo zo zavitu. Keby bol hladky zavit tak ho zdrsni pilkou. Bude to na 100% drzat
Odpovedať
@jordyl dakujem za napad ze to treba zdrsnit,ok vyskusam :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?