Vlez krov

Dobry den, mame 3r vykurovanu novostavbu. Vpc tehla a 26sivy polystyren. Bojujem s vlhkostou, nakolko nemam stale rekuperaciu a s tym vetranim to nie je easy. Tolko na uvod. Dnes nam okolo vlezu vybehli plesnove fliacky. Hore je sucha vata ani som nevidel mokru strechu, bol som hore. Je to len zrazanim teploty okolo vlezu? Je fakt studeny...viem ho nejak "zaizolovat"? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Je to vylez nie vlez a aj mne tadial kvapkal kondenz. Vyriesil som to tak ze som zhora na neho ulozil 100mm polystyren a uz nekvapka .
Odpovedať
Z vrchu som si spravil zaklop z polystyrénu asi 100 mm. Pred zimou to stále zaklopim
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ricir:

Z vrchu som si spravil zaklop z polystyrénu asi 1…
@ricir mame foto bo odkaz na inu diskusiu? Dik
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Je to vylez nie vlez a aj mne tadial kvapkal kond…
@wolodymyr dikicko
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uhro:

@ricir mame foto bo odkaz na inu diskusiu? Dik
@uhro je to zlepené z dvoch 50 mm, žeby spodok vošiel do otvoru a vrch je väčší o dajake cm, žeby to prekryl. Zlepene to je zo zvyškov čo boli, čiže také rozkuskovane
Odpovedať

@uhro je to zlepené z dvoch 50 mm, žeby spodok vo…
@ricir mám to podobné len z 2 kusov a hrúbka 100 mm a schody sú výsuvné skladacie na pružinách,naklápajú sa samotné jednotlivé schodíky, ty to máš napevno a to čím zdvíhaš?také tyčky mám na sklápacích stoličkách , stolíku ale to je ľahké a môžeš to položiť
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@ricir mám to podobné len z 2 kusov a hrúbka 100 …
@duzu klasické sklopné, skladacie schody, Fakro. Asi máme rovnaké, len na fotke su poskladané
Odpovedať

@duzu klasické sklopné, skladacie schody, Fakro. …
@ricir nemáme rovnaké moje sú celé s jaklov len stupátka sú drevené a nakláňajú sa podľa vytiahnutia ,zložené sú celé schované v tej krabici, vpredu nemám žiadne tyčky len v zadu sú silné pružiny, stačí ich zdvihnúť a zaistiť zámkom, ten zapadne , otvárajú sa palicou s háčikom, odistí sa zámok a schody sa dajú spustiť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?