Viessmann vitodens 111w

Zdravim. Mam problem s TUV. Ked pustim teplu vodu, tak voda prska a je v nej vzduch. Servisak mi po telefone povedal ze to bude pre upchaty doskovy vymennik. Mam ale aj problem s tym, ze kotol zohrieva vodu TUV aj ked je otocný gombik na 0.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stavbar07:

Zdravim. Mam problem s TUV. Ked pustim teplu vodu…
@stavbar07 predpokladám, že ti poriadne neprepína trojcestný ventil z ohrevu TUV do radiátorov. Zle sa vracia, alebo je zaseknutý v divnej polohe.. Teplotné čidlo tým pádom nemeria teplotu správnej vetvy a dochádza k zovretiu vody v ohrievanej špirále.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@stavbar07 predpokladám, že ti poriadne neprepína…
@zicher Takze treba asi vymenit ten ventil. Je pravda ze niekedy ked zopne ohrev TUV tak to dost buchne, ako ked rukou do plechu buchnes.
Odpovedať
Profilova fotka
@stavbar07 zavolajte si servisaka, ktory pride na miesto a nerobi telediagnostiku. Potom menite diely, ktore menit netreba a nemenite diely, co vymenit treba.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@stavbar07 zavolajte si servisaka, ktory pride na…
@mgx Servisak je zavolany. Toto forum je diskusia. A pokial nechcete tak Vas nikto menuti do nej prispievat. Chcel som vediet aj nazor inych ci nemali podobne problemy
Odpovedať
Profilova fotka
@stavbar07 chapem, prepacte ze som reagoval :) Je tam asi 5 dalsich veci na kontrolu, ale to iste viete. Pripadne na to do pol roka pridete.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?