Ticha domaca vodaren

Zdravim vas , aku odporucate tichu vodaren ..potrteboval by som zvysit tlak v potruby tak aby to bolo co najtichsie .. ake su moznosti najtichsej prevadzky ? dakujem
Odpovedať
Esybox DAB od firmy DAB,alebo esybox mini DAB mam ich som velmi spokojny...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám už dlhé roky namontované toto čerpadlo vo vŕtanej studni : https://cerpadla.heureka.sk/gardena-c.... Je naprosto tiché, spoľahlivé a tlak aj množstvo vody postačujúce.
Odpovedať
@stevig Ako to tvoje cerpadlo asi namontuje na existujuci vodovod? Ludia preboha ved sa aspon zamyslajte nad tym co citate a nasledne co pisete.
Odpovedať
Profilova fotka
tiež mám DAB a spokojný
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd A do tej vodárne, ktorú chce kúpiť, mu ide voda odkiaľ? Z mestského vodovodu???
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd Možno som neodpovedal správne, ale to čerpadlo namontuje na existujúci vodovod presne tak ako tú vodáreň. Toto čerpadlo totiž zároveň slúži ako vodáreň. Takže si treba prečítať čo sa tu zverejňuje a potom sa diviť.
Odpovedať
@stevig Ako pripoji ponorne cerpadlo, na ktore si dal odkaz na existujuci vodovod?
Odpovedať
@matko291 ale ten esy box ide ticho ako hodinky , len si tak šuští.....darling hučí , spina , potrebuješ nádobu , pozri video ebox mini DAB , naozaj to je také ,pred 3 dnami som si montoval další.....máme sukromný vodovod...
Odpovedať
Profilova fotka
@daralbajda ja mam rezervar vody a musim ju tahat aj ked nie ako zo studne, je samospad ale na poschodie slaby
Odpovedať
@matko291 ved na to to je , ja mám to isté a daj si mini ,lebo ked som dal ten vačší tak mi tahalo špinavu vodu -bolo príliš velké prudenie musel som ubrat na 2,8 bar..
Odpovedať
Profilova fotka
@daralbajda koľko si za to dal?
Odpovedať
376 bez DPH, ale je to nádhera, len si tak susti...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@matko291 @daralbajda presne tento problem .. studna vlastna ,samospad ale len 0,6 baru a niekedy aj menej zalezi od vodneho stlpca .. este som premyslal dat vodaren na silentbloky ..mozno by to urobilo nieco .. @daralbajda ..cena je hodna ..ktovie aku zivotnost to bude mat .. ale ak to funguje ..
Odpovedať
Profilova fotka
@daralbajda keď táto doslúži tam možno, ale teraz je zatiaľ len v zábehu tak to nejdem meniť, ale ďakujem za typ a hlavne za osobnú skúsenosť
Odpovedať
@pedrisito funguje, a ta prvá silnejšia stala 900 evri, ale kým som ju nemal vírivka nefungovala a žena hromzila keď sa sprchovala., 0,4 bar v podkroví..
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd O niekoľko príspevkov vyššie " pedrisito" píše, že má vlastnú studňu, takže to pripojí tak isto ako by to pripojil aj na darling. Inak diskutovať len preto aby som diskutoval, tak radšej diskutovať nebudem. Poriadne si pozri čom som mu odporučil a uvidíš ako krásne sa to dá pripojiť aj na stávajúci vodovod aj na vlastnú studňu. ( Ja to tak mám, takže viem o čom hovorím a píšem. Mám obecnú vodu a tiež aj vlastnú studňu. ) Stačí len trošku podumať a všetko ide.
Odpovedať
Profilova fotka
Už to tu bolo spomenuté vyššie. Tieto dva zázraky od firmy DAB Esybox DAB od firmy DAB,alebo esybox mini DAB sú na tento účel vyrobené a fungujú absolútne presne a čo je hlavné potichu. Takže určite nie to čo bolo hore odfotené a to domáce samonasávacie čerpadlo a k tomu tlaková nádoba. To je čo sa týka hluku hotová pohroma a vybrácie ani nehovorím. To sa robilo pre 15timi rokmi, teraz sú už iné "stroje"
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@daralbajda Ahoj Chcem sa informovať ohľadom čerpadlá DabeE Funguje je to dobré?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od rado6699:

@daralbajda Ahoj Chcem sa informovať ohľadom čer…
@rado6699 zatiaľ všetko ok
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pedrisito:

Zdravim vas , aku odporucate tichu vodaren ..potr…
Aj keď je to už staršia téma, chcem len zareagovať, že ak sa akákoľvek vodárnička s čerpadlom inštaluje tak "krásne esteticky" 🙃 ako to má na obrázku autor témy @pedrisito tak nech sa nikto nečuduje, že mu to pri ťahaní vody hučí v celom dome...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

Aj keď je to už staršia téma, chcem len zareagova…
@petersd Autor témy nepridal žiadny obrázok....🙄
Odpovedať
jednoznacne scala 2
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@petersd Autor témy nepridal žiadny obrázok....🙄
@chrobak7 Máš pravdu, poplietol som to. Reagoval som na obrázok od @matko291
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?