Tepelné čerpadlo Fujitsu vzduch - voda

Ma niekto TC Fujitsu vzduch-voda a aka je spokojnost ? Uvazoval som o Daikin Altherma ale vraj tieto Fujitsu su este o nieco lepsie co sa tyka COP pri nizkych teplotach.
Odpovedať
Profilova fotka
pýtajte si od výrobcov výkonové krivky. získate tak obraz o vývoji COP v obidvoch prípadoch.
Odpovedať
Nieco take som nasiel, ale mna by skor zaujimala skusenost ludi co to realne maju a pouzivaju.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@jozko1975 máte nakoniec to fujitsu? nam bolo povedané, že je to dobrá značka, dost konkuruju Mitsubisi čerpadlám, a vraj su aj lepšie od nich, len nemajú taký dobrý marketing, tiež by ma zaujimalo v reale ako funguju atd, dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ahojte, obnovujem túto tému. Má niekto hore spomenuté TČ? z ČR som našiel komplet set za výhodnú cenu, http://www.topenicerpadlem.cz/topeni-... Ďakujem za recenzie od ľudí ktorý túto značku reálne majú.
Odpovedať
@stefanl je to zaujmavé riešenie, videl som ho v praxi, kondenzátor ma priamo v nádrži, regulácia je od Impromatu zo Zlína, dotácia je myslím možná tiež, počíta sa tak isto ako pri Mitsubishi len na zaklade vonkajšej jednotky.
Odpovedať
@fural a aj si sa pýtal dotyčného čo ho má že ako je s tým spokojný? S tou zostavou to vypadá dosť lákavo.
Odpovedať
@stefanl viem o jednom Mazurovi v Ružomberku a druhom v Martine. vo všeobecnosti - kúri to. vonkajšia jednotka je fajn, zostava sa nedá použiť na chladenie. Jeden zásobník v ktorom je v budovaný kondenzátor, prietokový ohrev TUV a zároveň aj akumulačná nádrž. Výška dotácie je relatívne nízka. Ten v Ružomberku je spokojný a ten v Martine si dal na podlahu drevo a musí hnať vodu do podlahy 40°C inač neprekúri. Videl som to aj na http://www.effitherm.sk/sk/co-ponukame
Odpovedať
ja mam fujitsu ako kurenie aj ohrev TUV a spokkojnost
Odpovedať
@brinza akú zostavu tč máte? Kolko kW čerpadlo? Ako dlho už ním topite? Topite do podlahy alebo radiátorov? Spotreba?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Dobry den, SCOP koeficient sezónnej ener.účinnosti-vykurovani pri - Tepelné čerpadlo EHS ClimateHub Split Samsung (6,0 kW) je 4,92. Je to dobra hodnota?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?