Súrne Hľadám niekoho kto sa sa vyzna do podlahoveho vykurovania a jeho nastavení

Hľadám niekoho na konzultáciu ohladom nastavení podlahoveho vykurovania. Cez víkend sme zapojili pec aj snimac izbový Honeywel a manzel nechal bezat len cerpadlo, snimac ukazuje off a teplotu 5*c napriek tomu máme zrazu teplo a pri kontrole kotla zistil ze kuri a za jeden den max 2 dva, /nevieme/ kedy sa pec zapla uz natocila 200 kw. snimac stále ukazuje že je vypnutý a ale pec kuri. Potrebovali by sme teda poradit, co a ako nastavit, prípadne odporucit niekoho v našom okolí kto by nam to urobil. sme okres Brezno.
Odpovedať
@blacksr
Odpovedať
@maros_kollar
Odpovedať
môžem vás poprosiť o pomoc, radu?
Odpovedať
co tak zavolat kurenarovi co robil podlahovku a montoval kotol????
Odpovedať
podlahovku nam montoval známy a aj kotol, chcela by som niekoho kto sa do toho viac rozumie, mame NED a on zase nieje odborník na nastavenia atd.
Odpovedať
No ved toto znamy .rodina a furt to takto dopadne :-p
Odpovedať
ci mate NED je uplne suma fuk. Bud je ten snimac pokazeny alebo ste ho zle zapojili alebo je chyba v peci. A na to ti tu nikto nepovie odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
nepotrebujete nastaviť kúrenie, ale kotol. pravdepodobne elektrický. Snímač asi nie je pripojený správne a čerpadlo má zapínať kotol, nie manžel.Takže skutočne len toho montéra, čo t o zapájal, známy - neznámy.
Odpovedať
ďakujem viem, že mi to nikto na dialku neopraví, ale hladam tipy a rady, kontakt na niekoho kto by bol ochotný to nastavit, vysvetlit. @gkrivanek tak to býva, no hlavne sme usetrili za tu pokladku a tak
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?