Sú lepšie krbové kachle alebo krbová vložka?

prerabame starsi rodinny dom a uvazujeme nad krbom alebo krb.kachlami,,komin musime robit kazdopadne novy..xeme to vyuzit viacmenej na obcasne prikurenie a aj pre efekt..
Odpovedať
Profilova fotka
http://kachle.heureka.sk/jotul-f-3-td... :)
Odpovedať
...ani jedno ani druhe.... mame vlozku a uz by som ju ani vidiet nechcel... kopa bordelu v obyvacke a s casu na cas sa nam pripomenie aj dym....
Odpovedať
@mikela82 daj si to, co sa ti viac paci, ale hlavne kvalitne, nam sa napr. viac pacia kachle, kupujeme Regency
Odpovedať
Kachle po rokoch,ked sa ti nebudu pacit laho odpojis a hotovo. Krb je na stalo, zaberie viac miesta. Inak ucel splnia oboje rovnako. Krb na bioetanol, ci podobne efektove veci su ozaj iba na efekt,nie na prikurenie,lebo sa nedoplatis.
Odpovedať
mame krb - vlozku. v zivote sme nemali dym v byte. ani bordel v obyvacke. pred krbom a aj kachlami musi byt nejaka ochranna dlazba, nie plavajuca napr. po kazdom prilozeni ak nieco sa natrusi z dreva, tak malym rucnym vysavacikom zoberiem. a nechapem, preco maju z toho niektory v byte dym. pokial je komin spravne urobeny a krb spravne napojeny, tak nema preco ist do bytu dym. mate uplne jedno ci date kachle, alebo vlozku. pri vlozke mozno to zaberie viac miesta, lebo kachle su mensie, spratnejsie. my vlozkou vykurujeme cely dom a aj ked je -10, tak to vykuri. A ten pocit plapolajuceho plamena a toho teplucka z krbu vam nic ine neda.
Odpovedať
Som za krbové kachle ak neplánujete mať z toho hlavné kúrenie. Ako napísal majki nepáči sa-predám alebo vyhodím. Navyše nižšia cena a na kozub treba dobrého majstra a riadny základ. Kachle sú už hotové a ak kúpite od slušnej firmy tak by nemal byť problém. Mojím favoritom sú už dávno české Romotop ktoré sa dajú dokonca otáčať a stoja cca 1500eur. Vyzerajú úžasne... :-) :-) :-)
Odpovedať
Daj si to, co sa ti paci a na co mas. Racio nema ani jedno..
Odpovedať
najlepšia kachlopá pec, ale úžasne masné veci sú to. Majú akumulačnú schopnosť, v priestore dlho teplo aj keď už oheň nehorí. Dá sa dokonca napojiť ako hlavný zdroj tepla pre celý dom, ale ako vravím dražoba obrovská!!!
Odpovedať
po tomto opise rpeferujem kachlovu pec, mozno v nom najdes nejake info, ktore ta usmernia http://www.mr-production.sk/pece-kach...
Odpovedať
Profilova fotka
záleží načo máš a aké máš priestorové možnosti,my máme kanadské kachle
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?