Odpoveď na príspevok od eseta:
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Mám kotol … @eseta a ako si zistila, že si kotol samovoľne dopúšťa vodu? A hlavne, kam si tú vodu dopúšťa?Odpoveď na príspevok od eseta:
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Mám kotol … @eseta keď sa voda zahrieva tak sa rozťahuje....keď chladne,tak sa sťahuje. Vtedy si kotol môže dopustiť vodu automaticky. Skôr je otázka ako často to robí? Ak raz za 1/2 roka tak je to ok. Ak častejšie treba hľadať netesnosť v systémeOdpoveď na príspevok od logo22:
@eseta keď sa voda zahrieva tak sa rozťahuje....k… @logo22 každý deň, hlavne ránoOdpoveď na príspevok od eseta:
@logo22 každý deň, hlavne ráno @eseta Servis. Môže byť prázdna kotlová expanzka, ale aj hocičo iné.Odpoveď na príspevok od eseta:
@logo22 každý deň, hlavne ráno @eseta to bude netesnosť v systéme.....hľadajte vlhké miesta na spojoch atď. Určite bude treba vodnára/kúrenraOdpoveď na príspevok od eseta:
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Mám kotol … @eseta skôr si myslím, že bude expanzka plná vody.. Treba odtlakovať systém a dofúkať expanznú nádobu.. To pre neznalého znamená zavolať servisáka.