Roznášacie teplovodné plechy pre stropné chladenie

Zdravím Vás. Dávam do rodinného domu stropné chladenie. Plánujem dať ALPEX 16x2 potrubie do medzistropového priestoru, medzi parozábrannú fóliu a sadrokartón. Potrebujem dať vyrobiť u nejakej firmy roznášacie plechy alebo kúpiť od niekoho. Keď už to riešil z Vás niekto, mohol by mi preposlať nejaké kontakty, kto by to mohol dodať tie plechy. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@matto_wednesday kto Ti poradil takýto postup?
Odpovedať
@matto_wednesday videl som ze majkoj ma take pouzite, skus jeho..
Odpovedať
@matto_wednesday to si nejako odporuje, nie? Teplovodne roznasacie plechy na chladenie... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majonez mna sa uz pytal :), ale vysvitlo, ze to co mam ja, ponukaju len ako uceleny system, aj ked nerozumiem celkom preco.... @megdesign a co konkretne si odporuje, aj chladenie je vedenie tepla :)
Odpovedať
@matto_wednesday skus ci sa take nieco neda kupit napr v UNIVENTA
Odpovedať
no... 1) nezabudni na senzor kondenzacie vlhkosti 2) musis to dat co najblizsie k poslednej vrstve 3) a neviem ci som nejake medium ale ked zadas roznasacie plechy do googlu tak ti vyhodi: https://zavelkoobchodneceny.sk/teplor... a toto je aj ono :)
Odpovedať
Profilova fotka
@matto_wednesday www.atria.sk/roznasaci-plech-uhps/
Odpovedať
@majkoj ako ano, teplota je + aj minus. :-)
Odpovedať
Asi si zle rozumieme. Ja poznám ponuku tých výrobcov na všetky tie roznášacie plechy. Potrebujem chladiť okolo 150m2. Potrebujem tam okolo 1000m potrubia. Na to potrebujem určite množstvo roznášacích plechov, cca. 600-800 metrov. Jeden roznášací plech stačí na 0,8-1 metra. Potrebujem asi 800metrov plechu tj. okolo 1600€. Je to trošku prehnané. Je to obyčajný pozinkovaný plech hrúbky 0,5mm. Myslím si, že dať to niekomu vyrobiť by bolo zrejme lacnejšie. Preto sa pýtam, že niekto si už dal vyrábať niekomu takéto plechy? Veľmi pekne Vám ďakujem.
Odpovedať
naposledy ked som si nechaval nacenovat toto “ohybanie plechov” ked sa mi zdala vysoka cena za predstenove profily v tvare pismena omega, vychadzalo to na nasobky ceny za ktore to robia poliaci ktori to vyrabaju vo velkych mnozstvach. cize... nema to podla mna vyznam si nechavat robit. Iba ze by si si to naohybal sam. Dnes je ludska/manualna robots naozaj draha.
Odpovedať
@marekjahoda Máte nejaké informácie prípadne kontakt na nejaké poľské firmy na koho by som sa mohol obrátiť ohľadom roznášacích plechov?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@matto_wednesday Ahoj, realizoval si uz to stropne chladenie? Od koho si nakoniec bral tie roznasacie plechy a aka bola cena? Dik, J.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?