Robili ste podlahové kúrenie v zime?

Profilova fotka
Zdravim, chceli by sme začat robit podlahové kúrenie asi za 1-2 tyždne je to vhodné v tomto ročnom období? Dakujem
Odpovedať
Podľa mňa nie je ani tak rozhodujúce, že kedy, ale skôr to záleží od teploty. Ale môžem sa aj mýliť. To len tak logicky, čo mi napadlo.
Odpovedať
V dnešnej dobe sa dá robiť všetko v zime,ak sa použije spravný postup,material a vybavenie. Už len záleží,či ti pôjde majster robiť v zime 😄 My plánujeme robiť jan/feb kurenie.
Odpovedať
@zuhajnovic čo si pod tým predstavujete? Rozloženie pol. a naťahanie trubiek? Ak áno ako by tomu mala vadiť zima? Betónovať poter sa dá tiež. Nám vlani betónovali na Katarínu.
Odpovedať
Tak podla mna normalna otazka. Ked take nieco este nerobili, tak radsej sa poinformovat dopredu. Asi myslene tak, ci zima a mrazy nemozu niecomu uskodit. Jasne, ze pracovat sa da hocikedy, ale skor asi o toto islo.
Odpovedať
Profilova fotka
@palo18 presne to ano 🙂 uz viem ze nie je problem poter robit v zime lebo vlastne vnutri v stavbe nebude taka teplota ako vonku len som chcela vediet ci ludia bezne robia podlahovku aj v zime 👍🏻
Odpovedať
Profilova fotka
@marex4 presne tak dakujem 😊
Odpovedať
@zuhajnovic absolútne bez problémov mozete robit podlahovku v zime. Jedine čo zima moze obmedzit v tomto prípade ste vy(ci sa vam tam bude chciet mrznut) tlakova skúška sa robi so vzduchom (my sme to mali natlakovane tyzden) takze uplne 🆗
Odpovedať
My sme robili v zime väčšinu mokrých procesov 😄 a stavba je sucha. Akurát treba naozaj kúriť a našetriť pretože ten anhydrit treba vysušiť naozaj intenzívne čiže je treba počítať so zvýšenými nákladmi.
Odpovedať
Profilova fotka
@spikerhc vyzera to super 👍🏻
Odpovedať
Profilova fotka
@roberttom netreba vodu na tlakovu skusku? My este nemame studnu spravenu 😏
Odpovedať
@zuhajnovic nie netreba, ked neunikne vzduch tak voda tiez nie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?