Rekuperácia Nilan Compact - skúsenosti

15. mar 20231580
  • ano tak som to myslela, ze ci cely proces ohladom rekuperacie bol v poriadku a ci sa neobjavili nejake problemy alebo tak. lebo vies pre nas je to napriklad vec, o ktorej vieme malo a tak nam neostane nic ineho ako sa plne spolahnut na danu firmu

• @stanlej  to mali v celku daleko, to vas kolko potom vysla samotna ta montaz, teda hlavne ta cesta?

• @suomi101  Kolko to vychadzalo samotne to neviem, to som ani nejako neriesil, nekukal, ponuku mi poslali komplet uz aj s dovozom aj montazou, takze to nebolo nieco z coho by som nejako kychal, ked sme si to dali robit, to su take malickosti uz popri tom vsetkom.

• Sponzor fóra
  • @stanlej  platili ste za jednotku sumu naraz, alebo je moznost napriklad zaplatit aj v nejakych tych splatkach alebo na casti?

• @kristian3367  Akoze myslis, ze za rekuperaciu platit v nejakych splatkach? Osobne my sme to platili normalne, splatky sme ani neriesili, ale mozno sa to da, myslim, ze to je o dohode, ale tak my sme peniaze mali predsa len ked mas hypoteku, tak nie je s tym nejaky problem to vyplatit naraz.

• aha no ved jasne, ked su takto peniaze k dispoziicii, to ma len tak napadlo, ci su aj take moznosti dostupne

• @kristian3367  Nie, neplatil som to na casti, nebola to taka suma, zeby sme si to museli nejako delit, ze na etapy, takze som sa ani na to neinformoval po pravde, ale teda ak budes potrebovat to tak poriesit, tak je dobre vopred si pozistovat, nech nie si prekvapeny keby sa to nedalo. Hlavne netreba sa nechat odradit tou investiciou na zaciatku, bola by to skoda.

• Mnohí ľudia hlavne kvôli tomu váhajú, že proste prvotný vklad je vyšší alebo zháňajú firmy, kde ich taká jednotka víde čo najmenej, no to nie je asi v rámci tohto to najšťastnejšie riešenie

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Výroba a predaj kvalitných drevných eko brikiet LES, predaj výberových eko peliet LES v kvalite A1 a A2, predaj doplnkového sortimentu.
    Výroba krbových vložiek na individuálnu zákazku. Návrh a realizácia krbov podľa Vašich snov.
    Ručne vyrábané mobilné pece na pečenie sú vyrábané vynikajúcimi majstrami. Sme výhradným dovozcom ponúkaných pecí na Slovenku.
    Články od našich partnerov
    Stavte na udržateľné technológie, radí vývojár z Nemecka
    Krytina vhodná pre rekonštrukciu
    HELUZ prichádza s novou iniciatívou Zmysluplný celok. Nabáda k dôkladnému premysleniu výstavby
    Archív článkov od partnerov