Protherm aqua verzus Buderus

Profilova fotka
Kedze v blizkej dobe budeme potrebovat kondenzacnu zostavu s ekvitermikou pre podlahove vykurovanie (cca 150m2 vyk. plochy) a ohrev TUV a kedze su v sucasnosti zaujimave ceny kond. zostav, nevieme sa rozhodnut medzi 2 kond. zostavami s takmer rovnakou cenou. Od chlapika, co nam bude robit kurenie, mame tieto dva tipy: 1. Buderus Ekonomik (kotol Logamax plus GB022-24 + 120l zasobnik) - cena s ekvitermikou cca 1650€ http://www.buderus.sk/?kateg=806 2. Protherm Aqua Complet (kotol LEV 28 KKO +120 l zas.) - cena s ekvitermikou cca 1550€ http://www.protherm.sk/produkty/plyno... Co by ste mi z toho (ne)odporucili? Pripadne co ine v cene do 1700€ (komplet s ekvitermikou) ?
Odpovedať
Profilova fotka
@enjo_nunjo - my máme tento. Začali sme kúriť v piatok a zatiaľ všetko ok. :-) http://www.predaj-kotlov.sk/Plynove-k...
Odpovedať
Profilova fotka
@kejtinka 60l zasobnik TUV Vam postacuje? Zostavu s Pantherom mi odporucal aj kolega,hmm...Pravdupovediac netusim, aky je rozdiel medzi prothermackymi kotlami Lev a Panther, ked su cenovo na podobnej urovni. Snad niekto zodpovie...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@enjo_nunjo - tých 60l úplne stačí. Kým minieš tých 60l, postupne zohrieva ďalších 60l. Tak som to pochopila z výkladu nášho kúrenára :-) Že pokiaľ to nechceme do penziónu, tak je to plne postačujúce :-D Rozdiel v Levovi a Panterovi čo sa kotlov týka :-D ) netuším.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?