Porucha kotla Buderus Logamax U54

dobrý deň,kotol Buderus Logamax U54 nám od začiatku spustenia vyhadzuje poruchu LI a niekedy LH. Spočiatku to bolo raz za pol roka,teraz častejšie.Vždy keď sa vyskytla táto porucha vyfúkal som ho poriadne kompresorom a zasa určitú dobu poslúchal.ale dnes to nepomohlo,stále udáva poruchu LI.Viete poradiť čo sa dá robiť?Ďakujem-Dušan,TT.
Odpovedať
@dusantriska Určite to je porucha LI ? Lebo túto poruchu nepoznám
Odpovedať
teraz si niesom istý možno IL,niekedy LH...pozriem to ešte ,keď prídem s práce...ďakujem za odpoveď...Dusan.
Odpovedať
@dusantriska jedna sa o poruchu 1L Je to porucha snimaca spalin, teda kontrola teploty v komine. S najväcsou pravdepodobnostou zle cidlo. Vymenit a bude fungovat.
Odpovedať
@skusimpomoct s týmto grafom by to malo sediet.
Odpovedať
dakujem ... bolo to IL blikalo kotol neišiel ,niekedy svieti IH a nebliká a kotol ide...po rešterte znova nabehne...skúsim vymeniť čidlo.a mohol by to robiť aj dlhší vodorovný prechod do komína ?ale asi nie keď komín má výšku cca 8m.
Odpovedať
@dusantriska podľa mňa je to iba cidlo. Už zle prevádza teplotu na rezistivitu. Problem v komine by bol iba ak by bol upchaty. Teplo si vzdy najde cestu smerom hore.
Odpovedať
Profilova fotka
mame cca mesiac kotol buderus Logomax 072, 24 KW, Nevieme prečo nam vyhrieva vodu na 92 stupnov, ked je nastavena do radiatorov 55st, a tepla voda na 50 st. A pri tom ohreve na 92 sa vypína s hukotom lietadla. Vie mi niekto poradiť čo treba v tomto prípade robiť? Predsa nie je možné, aby kotol takto hučal niekoľko krát za deň.
Odpovedať
@elisss54 Treba zavolat toho co to instaloval.
Odpovedať
Profilova fotka
@xaxaxaxa , ano to chcem zajtra. Len som chcela vedieť, na čo sa pripraviť.... a tiež aj nestranný názor...
Odpovedať
@elisss54 kotol sa prehrieva.
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek , čo to znamena to pre mňa, čo treba urobiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím, ďalšie odpovede, ktoré by ste chceli smerovať na @elisss54 vkladajte do tejto témy http://www.modrastrecha.sk/forum/kure..., je to jej vlastná diskusia. Vďaka :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?