Podlahove kurenie

Prosim o radu.Čo poviete na plynovy prietokovy kotol 19kw ATAG čisto pre podlahove kurenie,vykurovať bude bungalov 114 m2 podlahova plocha.Alebo PROTHERM TIGER 25kw so vstavanym 48 l zasobnikom vody .Neviem sa rozhodnut.Prehovaraju ma na ATAG pretože ma najnižšiu spotrebu plynu a tym šetri dosť penazi.Poradte kto ma ten kotol a je s nim spokojny,alebo čo by bolo lepšie dať.Ďakujem
Odpovedať
Pre Vás je dôležitý spodný minimálny výkon a nie vrchný maximálny. zistite ktorý ma nižší a ten kupujte inak bohate stači aj ten 19 KW!!!
Odpovedať
Presne tak kupte s nizkym spodnym vykonom, my mame Junkers CerapurComfort ZSBR 16-3 A + ST 120-2E, 140m2..vykur., ohrev vody a podlahovka..nech vam kotol bezi vkuse na mensom vykone.
Odpovedať
Atag A 203 C - 19,3 kW plynový prietokový kondenzačný kotol má minimálny výkon 4,5 kW ale ide o to že je prietokový a mám obavy či bude stíhať dohrievať TV pri kúpaní. Sme trojčlenná rodina. Ja som pozeral na plynový kondenzačný kotol so vstavaným 48l zásobníkom vody Protherm Tiger Condens 25 KKZ 42 ktorý má spodný rozsah výkonu pre vykurovanie 5,4 kW. Cenovo je rozdiel asi 100,-eur ale už len tým že servis u Atagu je raz za 4 roky sa dá ušetriť 250 - 300,-eur na poplatku a ročne na vykurovaní tiež nejaká ta stovka. Prosím o radu,ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@ajkapajkaparadajka Atag je kvalita naozaj na úrovni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?