Podlahove kurenie-virenie prachu (?)

ahojte. Ti, co byvate nejaky ten rocik a mate podlahove kurenie, je pravda, ze sa v dome viac viri prach? postrehli ste takyto rozdiel “v praseni sa” oproti predoslemu byvaniu, v ktorom ste podlahove nemali? dakujem za nazory, skusenosti ;)
Odpovedať
@stavitelka8888 nie je to pravda.
Odpovedať
Fórum má funkciu vyhľadávania.
Odpovedať
Áno. Ani nie virenie ale robia sa také pekné velke chumace prachu. Ale bez podlahovky si už neviem predstaviť zivot :-D @stavitelka8888
Odpovedať
Profilova fotka
Nepobadala som žiaden nárast prachu oproti bývaniu s radiítormi. S elektrickou podlahovkou som spokojná.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@stavitelka8888 nemame doma podlahovku a prachu tam mame dost :/
Odpovedať
Profilova fotka
Co tak skúsiť trosku pohľadať v histórii???? Toto je jedna z mnohých diskusii. http://www.modrastrecha.sk/forum/kure...
Odpovedať
@stavitelka8888 je to blbost samozrejme.
Odpovedať
@stavitelka8888 Podla mojho nazoru to je tiez vymysel. Ved ked si veznes, tak aj v radiatoroch sa vedel pekne drzat prach a ten sa vobec nedal vycistit. To su len take famy ale je pravda, ze v dnesnej dobe si tiez neviem predstavit zivot bez podlahoveho kurenia
Odpovedať
pre ludi, ktori mali potrebu picungu - hladala som, no nenasla som, tak sa pytam. ked ta to obtazuje, preskoc moju otazku a zneprijemnuj den sebe nastavenim si pomyselneho zrkadla napr ;) ostatnym dakujem za cas a zdielanie svojich skusenosti :)
Odpovedať
@tomasko007 chuchvalce sa robia aj pri radiátoroch, viditelne su hlavne na tmavsich povrchoch, sustreduju sa mimo hlavných tras pokybu a prudenia vzduchu, ale zas pri pravidelnom vysavani by nemamli byt az take katastrofalne... (pravidelne nemyslim raz za rok pred Vianocami, aj ked logicky to je tiez pravidelne :-D )
Odpovedať
.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stavitelka8888 veľa sa toho povie, možno to aj pravda je, že sa víri prach ale či dáš podlahové kúrenie alebo radiátory, tak či tak sa bude prach víriť lebo je to vec, ktorú nijako nezabrániš
Odpovedať
@stavitelka8888 Hľadaj a čítaj !!!!: http://www.modrastrecha.sk/forum/kure...
Odpovedať
@stavitelka8888 Tam aj o to aku podlahu date na zem. Ak pouzijete antistaticky material tak by chuchvalce nemali byt.
Odpovedať
@eduardgein chuchvalce nebudú len keď tam nebude nikto žiť, alebo sa bude denne alebo obden vysávať. :-)
Odpovedať
Podlahovku mam a nemenil by som.Treba si uvedomit,ze prach v domacnosti v nevytvaraju ani radiatory ani podlahovka,akurat ho mozno radiatory vdaka svojej vyssej povrchovej teplote ho viac rozptyluju do priestoru.M am pocit,ze o nevyhodach podlahoveho kurenia najviac mudruju tí,ktori ho nemaju a ani ho nikdy nevyskusali.
Odpovedať
@slavoslav ked som mal staru laminatku tak som mal chuchvalce, teraz pri vynike nemam..
Odpovedať
Profilova fotka
V byte radiátory a laminatka, chuchvalce boli a to sa á2 dni vysavalo. V dome podlahové kúrenie a laminatka, chuchvalce žiadne.
Odpovedať
Proti prachu pomáha mať sušičku - tá odoberie veľa prachu z oblečenia a mať automatický vysávač (robotický). Teda keď sa nebude mať čo víriť tak sa nebude... Inak si myslím že sa viacej práši pri radiátoroch.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?